Evenimente

Concert Patricia Kaas la Iasi, 19 iunie

In cadrul festivalului in aer liber din perioada 14 – 23 iunie 2013, “Sa FIE carte/muzica/teatru/cultura” va avea loc un concert pe pietonalul Stefan cel Mare (vezi imagini) de zile mari, Patricia Kaas va veni la Iasi pentru a canta live.
Prezenta uimitoare in cadrul acestui festival in premiera la Iasi se datoreaza turneului “Kaas chante Piaf” ce va fi sustinut in 46 de tari pentru comemorarea a 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.
Pe 19 iunie, incepand cu ora 20:30, Patricia Kaas va canta live in Romania la Iasi, preturile biletelor sunt cuprinse intre 60 de Lei si 250 Lei.

Acestea vor putea fi cumparate de la Eventim – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, in premiera pentru un eveniment la Iasi, va exista si un bilet VIP careinclude Free drinks la BISTRO FIE, exclusiv pentru sectorul VIP. Patricia Kaas va incanta fanii cu un program care contine peste 20 de piese, printre care “La vie en Rose”, “Avec ce Soleil”, “Paris”, “Mon Dieu”.

In Iasi cel mai mare artist care a concertat a fost Julio Iglesias acum cativa ani in urma si a fost ascultat de catre 4000 de persoane. De aceasta data avem parte de un nou eveniment ce pune orasul Iasi in lista celor care au parte de astfel de concerte cu artisti mari si ascultatori din intreaga tara.

Pana in prezent pe lista locatiilor unde va concerta Patricia Kass se numara mari scene ale lumii precum Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall din New York, locuri unde marii artisti au concertat in decursul anilor.

Biletele sunt puse in vanazare si pot fi cumparate de pe acum pentru concertul Patricia Kaas de la Iasi din 19 iunie 2013, promitem sa revenim cu noi informatii asupra acestui subiect.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top