Stiri

Cu fiecare strop de Dorna, ai natura în instinct!

Sub sloganul „Natura eşti tu”, Sistemul Coca-Cola România dezvoltă pentru brandul Dorna o nouă şi spectaculoasă campanie de comunicare, prin care invită consumatorii să-şi redescopere instinctele naturale.
Campania „Dorna. Natura eşti tu” îşi propune ca, în atmosfera încărcată şi zgomotoasă a oraşului, să reorienteze atenţia consumatorilor către acele instincte naturale care ne definesc: forţa, rezistenţa, ambiţia şi pasiunea, nevoia de a oferi protecţie sau capacitatea de adaptare.

Noua campanie de comunicare continuă misiunea brandului Dorna de a fi mereu aproape de oameni, punându-le la dispoziţie elementele prin care să aducă natura mai aproape zi de zi, în cea mai echilibrată formă – apa pură izvorâtă din adâncul munţilor din Vatra Dornei.

“Trăim în cotidianul citadin, avem un stil de viaţă alert şi, în acelaşi timp plin de contraste. Deşi dependenţi de viteză şi tehnologie, simţim de multe ori că ne-am îndepărtat de natură. Cu noua campanie „Dorna. Natura eşti tu” dorim să reamintim, într-un mod cu totul spectaculos (aşa cum Dorna a obişnuit de-a lungul anilor), că natura traieşte, cu aceleaşi legi universale, în fiecare dintre noi.

Zi de zi ne bazăm pe instinctele noastre naturale: protejăm, luptăm, ne adaptăm, creştem. Ne dorim să renaştem dorinţa fiecăruia de a-şi recunoaşte şi accepta propriile instincte naturale, reîncărcându-se cu Dorna, reîncărcându-se cu natură”, declară Natalia Stroe, Marketing Manager SB, Romania & Moldova.

“Natura eşti tu” este o evoluţie a precedentelor campanii Dorna: brandul a ales să inoveze cu prima campanie lansată, viziunea pornind de la apă ca esență a vieții: „Ești 70% apă, ești ceea ce bei”. Anul următor, pentru a răspunde nevoii consumatorilor de energie pozitivă, ia naştere „Orașul Dorna”: un loc imaginar unde natura și tehnologia se îmbină armonios.

În 2005 povestea capătă dimensiuni suprarealiste, prezentând un grup de tineri care aduc natura în oraș sub forma unei insule înverzite. În 2006, Dorna apelează la metafore pentru a traduce vizual efectul pe care îl are asupra orașului, în timp ce anul următor, povestea Dorna capătă o latură emoţională, într-un context romantic, doi tineri regăsindu-se la întâlnirea dintre natură şi oraş.

În 2008 „Orașul Dorna” ia alte forme inovatoare, platforma de comunicare schimbându-se în „Reîncarcă-te cu natura”. Următorul spot dezvăluie că, de fapt, natura și orașul nu sunt în antiteză, ci se completează reciproc. Astfel apare „Alergătorii”, povestea a doi tineri care au împrumutat elemente caracteristice naturii și orașului în căutarea celuilalt, iar în final ia naștere Dorna.

2013 este anul schimbării, anul unei noi perspective, Dorna invitând consumatorii să-şi descopere propria natură, ascultând instinctele care îi ghidează zi de zi.
Cu fiecare strop de Dorna, te reîncarci cu natură, pentru că natura eşti tu.

Aşa cum şi-a obisnuit consumatorii, noua campanie impresionează prin mesaj şi execuţii spectaculoase: campanie de teaser (printr-o reclamă TV de 10 secunde şi eveniment la metrou şi în clădirile de birouri), spot TV (45 secunde), campanie de panotaj (exterior şi interior), radio, cinema, proiect special de branding la metrou, campanie digitală (un nou site pentru Dorna), aplicaţii în social media, precum şi decoruri spectaculoase şi activări cu promoteri în magazinele de Modern Trade.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top