Stiri

Vezi cum arata Ciricul acum in aprilie si in ce stadiu sunt lucrarile de amenajare

Lucrarile de amenajare Ciric sunt in toi si se spera finalizarea proiectului in termen cat mai scurt. Dupa spusele oficalilor, lucrarile la Ciric sunt in proportie de 90% gata, restul de 10% urmand a fi finalizate in primavara acestui an. Cele mai importante lucrari au fost deja realizate, printre acestea se numara piscinele, telescaun, iar din primavara aceasta se vor finaliza lucrarile la drumurile de acces din jurul lacului si parcarea auto.

Termenul de finalizare a proiectului Ciric este luna august a acestui an, dar municipalitatea doreste grabirea lucrarilor pentru ca iesenii sa se bucure pe durata acestei veri de acest nou loc de agrement al orasului Iasi.

Proiectul Ciric cuprinde piste pentru biciclisti, plaje si piscine pentru copii si adulti, statii de prim ajutor, locuri de joaca pentru copii, ziduri de escalada, zone de loisir, echipamente de simulare si structuri gonflabile, ponton, debarcader, zone de catarari in copaci, zone de picnic special amenajate, terenuri de tenis si fotbal, minigolf, paintball, tenis de masa, parcare, terase, restaurante si in viitor proiectul va avea si un hotel.

Proiectul prevede lucrari de amenajare a 22 de hectare de teren si are o valoare totala de 46.624.231,54 lei, din care 36.551.455,77 lei reprezinta valoarea eligibila nerambursabila FEDR.

Galerie Foto Zona de Agrement Ciric Iasi


foto Dan Luca/ ZiaruldeIasi.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

15 Comments
To Top