Stiri

Cum poti sa iti constuiesti o casa de vacanta dintr-un container industrial

In doar opt saptamani, un vechi container a fost transformat intr-o casa micuta de vacanta, foarte eleganta si ergonomica, ideala pentru petrecerea unui weekend departe de agitatia orasului.
Proiectul a fost numit Casa Cubica si a fost dezvoltat de catre arhitectii Arturo si Mauricio Lecaro si Carlos Salvany in Costa Rica. Containerul industrial are doar 24 de metri patrati si poate gazdui pana la patru persoane in confort.
Tu ai locui intr-un asemenea container industrial?

In doar 24 de metri patrati, containerul are o baier, o bucatarie si un living ce poate fi transformat in dormitor prin intermediul patului rabatabil ascuns intr-un panou din perete, una din extremitatile containerului a fost extinsa permitand amenajarea a inca doua locuri de dormit prin paturi suprapuse.

Desi baia este mica detine tot ce-i trebuie, un vas de wc, cabina de dus, chiuveta dar si o masina de spalat. Casuta are si doua terase, una prezenta la nivelul solului iar cealalta pe deasupra, accesul la aceasta facandu-se prin intermediul unei scari montate pe una din partile laterale ale containerului.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top