Stiri

Afla cum poti avea acces la 3000 de locuri de munca?

Dupa doua editii de succes in Bucuresti si Iasi, cel mai mare targ de recrutare, Angajatori de TOP, continua cu editia online. Saptamana aceasta, 11–15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP. Prima a avut loc in primavara cand au fost inregistrate 91 510 vizite atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level si a studentilor. In ceea ce priveste repartizarea vizitelor, 64% dintre cei care au vizitat evenimentul au fost din Bucuresti, in timp ce 36% din alte orase, printre care: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Incepand de astazi si pana pe 15 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera, iar dintre acestea 57% sunt pozitii adresate persoanelor cu 1-5 ani experienta, 34% dintre oportunitati sunt adresate studentilor si persoanelor cu pana la 1 an experienta, iar 9% sunt joburi pentru profesionisti cu peste 5 ani experienta. In topul oraselor cu cele mai multe pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP Virtual se afla: Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Alaturi de acestea, companiile au deschise pozitii si in orase precum: Arad, Brasov, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Constanta, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

“Activitatea departamentelor si dezvoltarea pietei este foarte dinamica. Majoritatea pozitiilor vacante sunt in cadrul departamentului Comercial, si aici vorbim despre Sales si Marketing. In plus, urmeaza sa lansam a 3-a editie a programului de Management Trainee, oferind 10 pozitii de Management Trainee, in 5 departamente ale companiei si 4 orase in care compania detine operatiuni: Comercial (trei pozitii – Bucuresti), Marketing (doua pozitii – Bucuresti), Internal Audit (o pozitie – Bucuresti), Production (3 pozitii – Ploiesti , Dorna Candrenilor, Timisoara) si Procurement (o pozitie – Bucuresti)” – Dorina Vancea, Recruitment Specialist, Coca-Cola HBC Romania.

“Estimam deschiderea a 300 de pozitii in urmaroarea jumatate a anului, incepand de la roluri de entry level in call center sau magazinele Vodafone, pana la roluri de specialisti in departamentele comerciale (account managers, product managers) si tehnice (ingineri telecomunicatii, specialisti IT). Ne dorim ca prezenta noastra la editia virtuala a Targului Angajatori de Top sa aduca joburile Vodafone mai aproape de candidatii aflati in diverse etape in constructia unei cariere. Ne dorim sa transmitem candidatilor mesajul sa aiba incredere in ei, sa nu inceteze niciodata sa invete si sa se dezvolte, sa fie perseverenti si realisti” – Madalina Dragoescu, Talent & Resourcing Manager, Vodafone Romania.

Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera care gazduieste evenimentul, www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute live cu specialistii in resurse umane si sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 15 noiembrie.

Chiar daca aceasta editie se desfasoara online, candidatii au in continuare ocazia de a interactiona cu reprezentantii companiilor participante si de a primi raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. Prin intermediul solutiei de chat angajatorii vor raspunde in timp real la intrebarile adresate de catre candidati. In cadrul editiei anterioare, cele mai frecvente intrebari au fost in legatura cu oportunitatile de cariera si competentele urmarite de angajatori, dar si in legatura cu procesul de selectie. Programul cu intervalele orare in care in care vor avea loc sesiunile de interactiune live cu reprezentantii companiilor este disponibil pe www.hipo.ro

Companiile care au confirmat prezenta la aceasta editie virtuala Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in domenii precum: IT&C, financiar-bancar, auto, retail, inginerie, outsourcing. Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Amazon Development Center, Vodafone Romania, Brainspotting, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata, Renault Romania, Rewe Romania – Penny Market, Thales Systems, Accenture, Global Remote Services, IBM, Optaros, ProCredit Bank, Adecco, BearingPoint, BeeNear, Bitdefender, Capgemini, Deutsche Bank Technology Center, Groupama Asigurari, Humangest, I.FUTURE, iCredit, Ipsos, L`Oréal Romania, Microchip Technology, Schneider Electric, National Instruments, NOBEL Telecom, Oracle Romania, PHI Partners, Raiffeisen Bank, ROUTE 66, SCC Services, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, BCR, Luxoft Romania, Sparkware Technologies, Star Storage, P&G, Arctic, Dedeman, Stefanini, Succes Nic Com, Temenos, Veo Finances, Xerox.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro Incepand de marti, 12 noiembrie si pana vineri, 15 noiembrie cei care vor accesa platforma evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu o parte dintre companiile participante in intervalul orar 10.00 – 17.00
Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Virtual.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top