Stiri

Vezi cum se va circula pana la urma pe pietonalul Stefan cel Mare

Cum se va circula pana la urma pe pietonalul Stefan cel Mare este intrebarea care se pune de cateva luni bune, ei bine aflati imediat pentru ca sefii Primariei Iasi au anuntat ca pe 15 septembrie 2013 vor circula din nou automobile. Desi initial s-a spus ca zona va fi doar pietonal, acum oficialitatile s-au razgandit, autovehiculele vor circula in sens dublu pe tronsonul Piata Unirii – Bulevardul Stefan Cel Mare – strada Ion C. Bratianu – strada Cuza Voda.

Desi Primaria a dorit sa investeasca in istoria orasului, acum s-au razgandit, decizia nu este inca definitiva, dar pentru moment odata cu 15 septembie strada va fi deschisa traficului cu masini. Vezi imagini cu pietonalul Stefan cel Mare.

Incepand cu 5 septembrie alte 5 strazi vor urma sa fie deschise traficului rutier, fiind vorba despre Dancu, Matei Millo, Armeana, Vovidenie si Aghata Barsescu, pe portiunea din fata Teatrului National si pana in parcarea din spatele Primariei. Pe parcursul lunii septembrie se vor mai deschide si o portiune din strada Barboi, intre Hala Centrala si intersectia de la cinci drumuri.

Primaria promite ca odata cu 15 septembrie, inceperea noului an scolar, tramvaiele isi vor relua circulatia pe Copou, iar traficul auto va fi redeschis pe toate benzile de la suprafata pasajului subteran Mihai Eminescu, inclusiv dinspre Pacurari spre strada Gavril Muzicescu si Pacurari Bd. Independentei, pasajul subteran urmand sa fie functional cel tarziu pana la finalul anului acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top