Stiri

iPhone 5s, iPhone 5c si iOS 7 se vor lansa pe 10 septembrie

Momentul mult asteptat de catre fanii Apple si de gadgeturi se apropie, pe 10 septembrie se va lansa iPhone 5s, iPhone 5c si IOS7. Astazi compania Apple a trimis invitatiile oficiale pentru evenimentul ce va prezenta ultimile gadgeturi ale companiei. Pe langa aceste trei produse se speculeaza ca se va prezenta si un MAC nou iar in urma marei zile de 10 septembrie, Apple va lansa pentru dezvoltatorii de aplicatii versiunea GM a iOS 7.

Acesta este iPhone 5c, low-cost produs Apple?

Dupa prezentarea mult asteptatelor iPhone 5S si iPhone 5c, Apple pregateste la o saptamana dupa evenimentul de lansare listele de precomenzi, lansarea oficiala fiind undeva pe 20 septembrie. Din ce se speculeaza in acest moment, iPhone 5c va fi un iPhone 5 cu carcasa de plastic, disponibila in cinci culori, preturile acestui device fiind medii.

Aplicatii pentru optimizarea iPhone-ului tau

iPhone 5S va pastra designul si ecranul lui iPhone 5, insa va avea un chip A7 cu pana la 20% mai rapid ca actualul iPhone, un cititor de amprente, o camera foto mai buna, o baterie de capacitate putin mai mare si va fi disponibil in doua culori.

Topul celor mai bune telefoane mobile 2013-2014

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top