Stiri

De la cafeneaua Quartz Lounge, la Paris, un weekend in 2!

Simţi deja cum vara trece şi vacanţa ia sfârşit ? Ai vrea să prelungeşti acele zile leneşe, în care stai relaxat la umbră şi savurezi o băutură răcoritoare, sau te bucuri de fineţea şi dulceaţa unui cupcake atent ornat cu toate culorile verii?
Ei bine, Quartz Lounge iţi împlineşte dorinţele, oferindu-ţi toate deliciile unei cafenele, patiserii şi gelaterii cu specific Italian şi, mai mult decât atât, îţi prelungeşte vacanţa cu un Weekend la Paris, în doi. Tot ce trebuie să faci, pentru a intra în concurs, este să FOTOGRAFIEZI, la masă, produsele Quartz, comandate în perioada 5 iulie – 14 septembrie, să POSTEZI fotografia pe pagina de Facebook Quartz Lounge şi intrii în concurs pentru marea extragere din 15 septembrie, când se va anunţa fericitul câştigător al excursiei în Oraşul Luminilor.

Între timp, Quartz Lounge oferă şi alte premii dulci, precum un TORT delicios, în fiecare duminică, persoanei a cărei fotografii strânge cele mai multe LIKE-uri, în săptămâna respectivă.

Aşadar, dacă eşti un fan al specialităţilor dulci şi vrei să-ţi prelungeşti zilele de vacanţă, treci pe la Quartz Lounge (situată în Palas Mall, lângă Palatul Culturii, în apropierea Lapidariului) şi apoi pleci la Paris, pentru un weekend în doi ! Toate informatiile si detaliile le gasiti accesand https://www.facebook.com/QuartzLounge

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top