After Party Review

Deschiderea Fratelli Lounge & Club Iasi!

În weekend-ul 6-7 decembrie 2013, Fratelli Lounge & Club şi-a deschis cu succes porţile pentru a aduce o imagine nouă şi o experienţă unică a vieţii de noapte din Iaşi!
Evenimentul de deschidere a însemnat adăugarea pe harta Fratelli a unei noi şi mult asteptate locații, a-VIII-a cu acelaşi nume din România. Iubitorii vieţii de noapte au experimentat în acest weekend noul Fratelli Lounge & Club Iasi, în incinta complexului Palas. La cele 2 evenimente din acest weekend au participat peste 1000 de persoane. Atmosfera a fost asigurată de rezidenții Fratelli, DJ Johnny DaMix & MC Silviu Andrei.

Vezi unde poti face Revelionul 2014 in Iasi

Conceptul Fratelli Lounge & Club a apărut pentru prima dată în anul 2007 în Bucureşti, el fiind prezent astăzi şi în Timişoara, Constanţa şi Iaşi. Design-ul eclectic este o combinaţie de elemente moderne şi materiale clasice, alăturate după o retetă de succes. Locaţia va introduce în starea de spirit perfectă pentru a încheia o săptămână plină.

În 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide în centrul Bucureştiului o cafenea cu un concept şi design deosebit de tot ce există până atunci în capitală, Fratelli EspressoBar.

A fost într-adevăr începutul unei prietenii frumoase, a unei poveşti de succes, de fapt, locul unde a inceput istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o nouă definiţie vieţii de noapte. Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat în timp şi s-a transformat într-o poveste de succes a unui brand 100% românesc.
În Bucureşti, ne găsiţi la Fratelli EspressoBar, Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club si Fratelli Social Club, iar în ţară la Fratelli Lounge & Club Timisoara, Fratelli Lounge & Club Constanta şi Fratelli Beach & Club Mamaia.

GALERIE FOTO Deschiderea Fratelli Lounge & Club Iasi!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top