Stiri

Flash mob de la British Airways in Moscova

Daca tot e perioada in care toata lumea discuta de ceea ce se petrece la Aeroportul International din Iasi si faptul ca vor exista din ce in ce mai multe si mai dese curse peste granitele tarii, mai multe detalii aici, cei de la compania aeriana British Airways in parteneriat cu VisitBritain, agentia nationala de turism din UK, au incercat printr-un flash mob sa prezinte simbolurile Marii Britanii.

Toata actiunea a avut loc intr-un Mall din centrul Moscovei, steagul Marii Britanii reprezentand un portal catre aceasta tara, personaje generice precum James Bond, Sherlock Homles, Regina Elisabeta a II-a, trupa Beatles au salutat publicul si i-au invitat in UK.

Toata nebunia incepe atunci cand in Mall se anunta ca intr-un aeroport, imbarcarea pentru zborul BA232 a companiei British Airways, in acel moment toate vedetele Angliei intra intr-o geanta imensa insemnata cu steagul Marei Britanie.

Organizatorii au dorit prin acest flash mob sa trezeasca interesul rusilor pentru a vizita Anglia, zborurile intre cele doua tari fiind facute de British Airways si sunt operate cu aeronave Boeing 747.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top