Evenimente

Flash mob Michael Jackson in Iasi

Flash mob Michael Jackson in IasiAstazi, sambata 24 octombrie 2009, a avut loc Flash mob Michael Jackson in Iasi, prima filmare de care am putut face rost este de la dansul din Piata Unirii, restul locatiilor pentru dans au mai fost Bulevardul Stefan cel Mare si urmeaza ca miercuri 28 octombrie sa mai aiba loc un dans in fata Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” de pe Copou.
Fanii artistului, ce a decedat in vara acestui an, au adus astfel un omagiu regelui muzicii pop. Laudam initiativa si ne bucuram ca cei ce au fost de fata au apreciat acest mijloc de multumire a regelui. Astfel Iasul se inscrie si el in lista marilor orase ale lumii care au adus omagii lui Michael Jackson.
Update 28 octombrie 2009: Dansul tinerilor nu s-a oprit aici pe langa Piata Unirii, Bd. Stefan cel Mare, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, a continuat la parcarea Iulius Mall si in fata librariei “Carturesti”.
Flash mob-ul de astazi a coincis cu lansarea filmului “Michael Jackson. This is it!“, film ce se bazeaza pe filmarile din timpul repetitiilor la cele 50 de concerte pe care artistul ar fi trebuit sa le sustina, este un documentar regizat de Kenny Ortega.
Desi reprezentatia tinerilor a incercat sa surprinda si sa atraga zambete, unii soferi din traficul iesean au reactionat cu claxoane si au incercat sa se strecoare printre ei, a se observa din materialul video masina unei scoli de soferi, a carui instructor auto a devenit recalcitrant iesind din masina si cerand socoteala unui pieton.

Update 05.11.2009: Filmul oficial Flash Mob Michael Jackson Iasi – octombrie 2009

Galerie Foto

Multumim pentru fotografii bunului nostru prieten bogdanhunea.ro

Facebook Comments Box

16 Comments

16 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Flash mob Michael Jackson in Iasi | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 2. ala

  October 25, 2009 at 12:49 pm

  E bine ca a trebuit sa treaca juma de an ca sa faceti si voi asta, macar daca ar fi originala ideea. Mai sunt multi care surfera de nebagare in seama?!
   
  Patetic! Bleah!

 3. Suzz

  October 25, 2009 at 2:35 pm

  uhmm…tu? critica atunci cand ai o treaba sau cunostinta de cauza, ce conteaza cand a fost facut si ca nu a fost original,ideea era sa aducem si noi un mic omagiu.Astept sa vii tu cu o idee mai buna 🙂

 4. georgia

  October 25, 2009 at 3:49 pm

  ceea ce spun este stric o parere si atat:
  1. este de laudat initiativa
  2. dansul a fost jalnic, fara vlaga, probabil nu a ajutat nici vremea. falsh mob iasi sau flash mob podu iloaie ar fi aratat la fel.
  3. prea putin oameni…atat de putin copii fitosi sunt in iasi, credeam ca avem resurse mai mari :)))))
  4. moldovenii sunt intotdeuna ultimii cand vine vorba de orice
  5. faceti o comparatie cu flash mob bucuresti piata universitatii si o sa ajungeti la aceeasi concluzie
   

 5. Pingback: uberVU - social comments

 6. participant, multumim de aprecieri !

  October 25, 2009 at 10:18 pm

  adica in podu iloaiei oamenii sunt jalnici sau ce anume ai vrut sa spui de fapt?
  copii fitosi sunt prea multi, poate de asta am si fost atatia…

 7. MjFan

  October 25, 2009 at 10:38 pm

  iasi..putina lume …nesincronizare…proasta filmare…sibiu:X:X alta treaba…se vede munca depusa..sibiu vs iasi : : :  WINNER SIBIU

 8. Cristi

  October 25, 2009 at 11:58 pm

  Felicitari pentru initiativa, insa flashmob inseamna putin altceva.
  Uitati aici flash-moburi reusite: http://www.vaduva.ro/despre-flashmob/
  Regula de baza: nu incepeti toti odata, mai multa energie si sincronizarea prindea bine – daca nu iese dansul puteati incerca un freeze-flashmob, sau ceva care sa iasa ok. La final toata lumea pleaca in directii diferite ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, nu va aplaudati singuri si nu va felicitati pe loc. Sibiul a fost mai bun de data asta, dar felicitari pentru initiativa – critica va face mai buni.

 9. iasi4u

  October 28, 2009 at 7:22 pm

  A se observa taranul de instructor auto de la scoala de soferi Auto Popa cu Dacia Logan rosie care in loc sa aprecieze momentul sau sa se sustraga din multime in liniste se dovedeste a fi un meltean, se poate observa cat de recalcitrant devine, si cand te gandesti ca omul este instructor auto si ar trebui sa aiba rabdare cu elevul..

 10. Marius

  October 28, 2009 at 7:45 pm

  #6 daca nu vrei sa fii deranjat nu deranja… va puteati gasi alt loc… nu toata lumea e fun M.J.

 11. participant, multumim de aprecieri !

  October 29, 2009 at 10:08 am

  “fun” MJ hai ca asta afost chiar buna! Nu trebuie sa fii “distractiv” MJ ca sa primesti cu o minte deschisa o manifestare a unor tineri al caror scop n-a fost decat…sa te distreze pe tine!!!

 12. Mephisto

  October 29, 2009 at 12:55 pm

  Bravo mey, frumos!

 13. anonim

  October 29, 2009 at 6:55 pm

  cum ar fii u

 14. diana

  November 2, 2009 at 8:51 pm

  vai doamne ce soferi idioti ….in loc sa aprecieze efortul tinerilor…..asa is romanii numa sa faca scandal si sa injure stiu…..si murea soferu ala cu masina rosie daca astepta 2 min …..doamne feri ce oameni prosti exista ….8-|

 15. diana

  November 2, 2009 at 8:54 pm

  scuzati limbajul 😀 ….oricum felicitari e foarte tare clipul ;))…tineti tot asa …..Mj a fost si va fi in inimile noastre pt totdeauna….dak ar fi vazut el chestile astea 🙂

 16. Omarion MJ

  November 5, 2009 at 10:42 pm

  voi astia figuranti nu trebuie sa comentati aiurea iam adus fiecare un omagiu REGELUI . asta nui concurs ! VACARILOR si i don’t give a fuck for what sibiu make 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top