Stiri

Fotografii de la Forza ZU, concertul care a adunat in fata Palatului Culturii 100.000 de oameni

Cu siguranta aseara la Iasi a fost cel mai mare concert pe care l-a avut orasul acesta vreaodata. 100.000 de oameni au fost vineri seara in fata Palatului Culturii pentru a sustine ceea ce inseamna Forza ZU. 24 de artisti, Alex Velea, Smiley, Horia Brenciu, Antonia, Andra, Voltaj, Inna, Connect-R, Akcent, Vunk, Corina, Puya, Sore, B.U.G. Mafia, Lora, Ruby, Hi-Q, Deepcentral, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Cabron, What’s Up, CRBL si Grasu XXL au cantat live alaturi de 100.000 de oameni, muzica a rasunat in toata tara prin Radio ZU si Antena 2 care au difuzat spectacolul la radio, televizor si online.

Radio ZU a publicat pe Facebook o multime de fotografii cu ceea ce s-a petrecut la Iasi in fata Palatului Culturii, o parte din acestea vi le prezentam si noi in randurile ce urmeaza.

Presa de specialitate spuna ca prin Forza ZU, s-a atins recordul de concertul cu cei mai multi spectatori din Romania, totul a incept in 2011 la Brasov unde s-au adunat 13.000 de oameni, dupa care in 2012 la Timisoara au fost 30.000, iar la Iasi s-au scris toate recordurile, 100.000 de oameni s-au adunat in fata Palatului Culturii pentru ai asculta pe cei 24 de invitati live.

Asculta Radio ZU online: www.iasi4u.ro/asculta-radio-zu-iasi

Vezi mai multe fotografii mai jos, pentru a le vedea la o rezolutie mai mare, apasati click pe ele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Forza ZU @ Iasi, 17 mai | Iasi 4u

  2. Pingback: Radio ZU ramane lider si continua sa creasca pe piata din Romania | Blog Iasi4u

  3. Pingback: Magnum Gold - prima înghețată aurie din lume | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top