Stiri

S-a deschis Strandul Municipal Iasi

A venit si randul Strandului Municipal Iasi sa-si deschida portile, dupa ce pe 10 Mai a fost deschisa plaja de la Nicolina, centrul de recreere Purcica.
Strandul Municipal, situat pe Strada Cicoarei in zona Alexandru cel Bun, are trei bazine, unul pentru adulti de 50 de metri lungime, acesta fiind realizat dupa standarde internationale, bazinul pentru copii are 210 metri patrati, iar cel mai nou bazin are o adancime maxima de 2,6 metri.

Miercuri, 15 Mai au fost umplutae bazinele cu apa, iar pe vineri, 18 mai a avut loc deschiderea oficiala a Strandaului Municipal Iasi.

Taxa de intrare este de 8 lei pentru adulti, 3 lei pentru copii, iar un sezlong de inchiriat costa 5 Lei, programul Strandului Municipal este de Luni pana Duminica de la 09:00 la ora 19:00.

Nu uitati acasa totusi si o crema cu factor de protectie, chair daca nu suntem in luna iulie sau august ca soarele sa fie puternic si sa ne arda, dar e bine sa punem sanatatea pe primul loc. In lista de mai jos aveti cateva recomandari ce credem noi ca v-ar fi utile atunci cand sunteti la strand.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Eu

    May 21, 2013 at 10:09 pm

    vineri  a fost 17 mai,nu 18!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top