Evenimente

Hipermarketul Auchan City Iași a împlinit “1 an”

Specialistul alimentar al orașului sărbătorește alături de clienții săi un an de prețuri mici. Astăzi hipermarketul Auchan City Iași împlinește 1 an de când și-a deschis porțile și sărbătorește alături de toți clienții săi cu sute de promoții, diverse surprize si toate prețurile mici. Sărbătorim un an în care ne-am consolidat, ne-am adaptat și am inovat în favoarea clienților noștri. Sărbătorim un an în care clienții s-au putut bucura de “diferența Auchan”:

 un concept nou de magazin pe o suprafață de vânzare de 5000 m2 -fashion discount- în inima orașului
 cea mai largă gamă de produse alimentare
 întotdeauna prețuri mici
 întotdeauna prospețime
 întotdeauna rapiditate
 întotdeauna cu zâmbetul pe buze

“La aniversarea primului an de existență în Iași, alături de echipa mea, doresc să mulțumesc tuturor clienților pentru fidelitate. Misiunea noastră principală este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii clienţilor noştri şi sper ca toţi clienţii să se bucure şi mai mult de « diferenţa Auchan » în cadrul unui magazin modern, confortabil şi ieftin.”
Natalia Nicolae, Director Hipermarket Auchan City Iași

La nivel internațional, Auchan este al 10-lea grup de distribuție din lume, Grupul Auchan este prezent în 12 țări și are 287.000 angajați. Este organizat pe 5 divizii: hipermarketuri, supermarketuri, divizia imobiliară pentru comerț (Immochan), banca și comerț online.

În Romania, Auchan are 11 magazine, fiind prezent în cele mai mari orașe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top