Stiri

Inghetata gratis azi, 6 Mai de la McDonald’s

Inghetata gratis azi, 6 Mai de la McDonald’sAstazi, in a doua zi de Paste, 6 Mai 2013 ai parte de bucurii, daca faci o plimbare pana la unul din restaurantele McDonald’s din Iasi pentru orice comanda primesti o inghetata gratuit.
Celebrul restaurant de tip fast-food McDonald’s a pregatit o multime de surprize pentru cei clientii care ii trec pragul, astfel noile produse din “Saptamani Romanesti” cu McMic si McPorc sunt disponibile, iar cu exceptia zilei de astazi, cand e gratis, inghetata la cornet costa doar 1 Leu. Aveti grija ca “Ziua Inghetatei la McDonald’s” este doar astazi de 6 Mai, in toata Romania, sunteti intampinati la orice comanda cu o inghetata la cornet oferita gratuit.

Pentru cei care isi fac cumparaturile la McDrive, pentru orice meniu maxi cumparat primiti gratis si o sticla de 2 Litri de Coca-Cola Zero. Promotia este disponibila atat la restaurantele McDonald’s din Iasi cat si pentru celelalte din toata Romania, in toata luna Mai primesti doar Coca-Cola Zero la 2,0 Litri la orice meniu comandat la McDrive, atentie mare pentru ca nu toate McDonald’s-urile au McDrive.

Inghetata gratis azi, 6 Mai de la McDonald’s

Astfel, daca nu ai nimic de facut astazi si te-ai saturat de mancarea traditionala de Paste si vrei sa treci pragul McDonald’s, atunci pregateste-te pentru ca vei ava parte doar de surprize placute.

McMici la restaurantele McDonald’s in perioada 1 Mai

Pofta buna!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top