Evenimente

Legendele toamnei se scriu pe 5 octombrie la Iasi, cu Fumiya Tanaka si Rhadoo!


Dj-ul si producatorul de origine japoneza Fumiya Tanaka are la activ o cariera de peste 15 ani in muzica techno. Se afla in spatele unor proiecte precum Karafuto si Individual Orchestra, lanseaza in continuare piese la label-uri ca Perlon si Tresor, remixeaza si colaboreaza cu unele dintre cele mai respectabile nume din industrie, precum Ricardo Villalobos. Publicul roman a avut placerea de a-l asculta pe Fumiya intr-un gig de mare exceptie la editia din vara 2012 a festivalului Sunwaves, cand a mixat alaturi de Rhadoo.

Cu un senzational talent ca dj si producator Rhadoo a ajuns la punctul in care nu mai are nevoie de introducere pentru nici un iubitor de muzica electronica. Cu un stil greu de incadrat intr-un gen, Dj, producator si remixer, Rhadoo a evoluat in tandem cu miscarea electronica locala, influentand-o si fiindu-i pilon de baza.

In deschidere ne fac un back to back doi prieteni care produc si canta impreuna, Alexandru Rusu (Pt. Neamt) si Libe (Iasi).
Nascut la Iasi , Lucian Rotaru sau Libe dupa cum il stiu prietenii, a capatat o pasiune puternica pentru sound-ul electronic in jurul anului 2005, la finalul anului 2010 pornind brand-ul local numit “Housecommunity”.

Alex Rusu s-a facut remarcat pe plan local cand a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 4 sezoane, urmand ca in 2012 sa participe la Sunwaves si multe alte evenimente marca Zebra Events.

Rhadoo ([a:rpia:r], Cadenza) http://www.arpiar.ro, http://www.sunrise.ro
Fumiya Tanaka (Sundance, op.disc) http://www.fumiyatanaka.com
Alexandu Rusu (Trin Records) https://www.facebook.com/AlexRusuu?fref=ts https://soundcloud.com/alexrusu
Libe (Body Parts / Housecommunity) http://goo.gl/FzvIkn https://soundcloud.com/housecommunity-1

Bilete in avans – 25 lei (in numar limitat) disponibile la:
• Iasi – The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica nr. 5) +40 232 242 430
• Iasi – Berlin Kebab (Bd. Tudor Vladimirescu intre T17-T18) +40 720 212 121
• Bacau – Zebra Club (bld Marasesti nr. 5) +40 751 292 540 / +40 729 292 430
• Piatra Neamt – Ceainaria Teaz (strada Petru Rares nr. 11A) +40 758 628 913

Bilete in locatie
• 30 RON pana in ora 12:00
• 40 RON dupa ora 12:00

ATENTIE
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Accesul in cort se va face incepand cu ora 22:00.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Accesul in locatie se va face doar pe baza biletului de intrare, a invitatiei sau a bratarii de acces primite de la organizatori.
Castigatorii unor concursuri vor putea intra in locatie doar daca figureaza in baza de date si prezinta un act de identitate valabil pentru a putea fi identificat.

Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 30 septembrie. Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant Maraton, nu sunt valabile.
———————————————————————————————————–!!!
Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top