Evenimente

Raliul Iasului 2013


Cel mai important eveniment auto din zona Moldovei, Raliul Iasului – DUNLOP 2013, a opta etapa a Campionatului National de Raliuri – DUNLOP, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), se va disputa pe 4-5 octombrie 2013. Ca in fiecare an, Raliul Iasului este o provocare pentru organizatori, Clubul Sportiv XS MOTORSPORT IASI, impreuna cu Primaria si cu sprijinul Consiliului Judetean, toti incercand sa asigure cele mai bune conditii de desfasurare a competitiei.

Intre 4 si 5 octombrie vom avea la Iasi un regal automobilistic atat pentru publicul iesean, mare iubitor de adrenalina, cat si pentru fanii din toata tara care vor veni la Iasi sa-i urmareasca pe pilotii favoriti. Ca si in anii precedenti, a fost pregatita o proba-spectacol: Rapa Galbena. Astfel, vineri, 4 octombrie, amatorii de spectacol vor avea ocazia sa vada evolutia concurentilor pe aceasta proba (transmisa in direct de TVR Iasi si TVR 3).

Programul Raliul Iasului 2013
Cel mai important eveniment auto din acest an din Iasi se apropie de ora startului. Raliul Iasului – DUNLOP, a opta etapa a Campionatului National de Raliuri – DUNLOP, competitie organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) se va disputa pe 4-5 octombrie la Iasi.

Raliul Iasului DUNLOP este o provocare pentru organizatori, Clubul XS Motor Sport Iasi, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si cu sprijinul nemijlocit al Prefecturii Iasi si al Consiliului Judetean Iasi, toti incercand sa asigure cele mai bune conditii de desfasurare a competitiei. Este o provocare si o responsabilitate pentru organizatori pentru ca la Iasi lupta pentru podiumul de premiere este disputata intre pilotii de top care nu vor ridica prea usor piciorul de pe pedala de acceleratie.

Organizatorii apreciaza gestul facut de francezul Francois Delecour, care desi este virtual campion national, va participa la etapa de la Iasi, chiar cu masina cu care a castigat din nou campionatul.
|ntre 4 si 5 octombrie vom avea la Iasi un regal automobilistic atat pentru publicul iesean, mare iubitor de adrenalina, cat si pentru fanii din toata Moldova care vor veni la Iasi sa-i urmareasca pe pilotii favoriti.
Cei mai buni piloti din campionat, in frunte cu liderul incontestabil al ierarhiei nationale, Francois Delecour vor veni la Iasi pentru una dintre cele mai frumoase si mai apreciate etape din calendarul intern.

Joi, 3 octombrie, cu incepere de la ora 8.30, la Barnova este programata sesiunea de Shakedown, la Barnova. Tot joi, la ora 18.00, la Complexul Palas este programata prezentarea echipajelor. Cel mai asteptat moment pentru ieseni este Superspeciala de la Rapa Galbena, programata vineri, 4 octombrie, de la ora 16.00, in direct la TVR Iasi.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sarbatorile Iasiului 2013 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top