Stiri

Noi sortimente de bere pentru sezonul estival din acest an

Vine vara, iar berea va fi consumata in cantitati industriale, dar pana atunci, producatorii pregatesc noi sortimente pentru a satisface nevoile si poftele tuturor consumatorilor.
Ursus Bergenbier si URBB sunt primele fabrici care au inceput sa proca noi arome pentru berile pe care le comercializeaza.
Toate aceste prouse pot fi gasite in magazine chiar daca nu ati vazut reclame pe la posturile de televiziune sau prin presa despre ele, multi s-au grabit cu lansarile pe la sfarsitul lunii aprilie si 1 mai 2013 special ca pentru sezonul estival ce deja a inceput.
Cele mai noi sortimente de bere pe piata din Romania sunt:

Ursus Cooler este un nou sortiment de bere ce contine 40% bere si 60% limonada si este destinat tinerilor si femeilor care nu au atractie spre gustul berii amare, producatorul a lansat deja produsul si se gaseste in magazinele din tara in varianta cu si fara alcool, varianta nerecomandata soferilor are 1,9% alcool la fel ca si concurentul Ciuc Radler.

Bergenbier Fresh Grapefruit este un mix de bere cu suc de grapefruit. Directorul de marketing Bergenbier S. A. , Mihai Bonca a declarat ca acesta va fi mixul racoritor al berii pentru vara acestui an. Acest produs se comercializeaza atat la doza de aluminiu cat si la sticla de 0,5 litri.

United Romania Breweries Bereprod, mai pe scurt URB a lansat o varianta de Skol mai pur, acesta foloseste cea mai simpla reteta cu 100% malt, hamei, apa si drojdie. Aceasta bere este filtrata si controlata doar la temperaturi de sub zero grade. Producatorul deja a lansat o campanie publicitara in care se foloseste ideea de puritate, aceasta numindu-se “100% malt“.
Atentie, daca vreti sa cumparati aceasta bere trebuie sa stiti ca diferenta de ambalaj berii clasice Skol cu cea 100% malt consta doar intr-o mica inscriptie in care se precizeaza noul continut natural.

Desi si acest an au aparut foarte multe sortimente destinate sezonului estival, numarul unu in Romania la capitolul bere cu lamaie ramane Ciuc Radler care contine cea mai naturala compozitie de limonada. Heiniken Romania nu s-a lasat mai prejos si in acest an a lansat spre comercializare noua sticla de 0,33 litri de Ciuc Radler.

Tu pe care din aceste beri le-ai incercat si care ti-a placut cel mai mult ?

1 Comment

1 Comment

  1. Zaza

    May 4, 2013 at 3:16 pm

    Fresh Grapefruit este putin cam prea suc, dar merge.
    Cea mai reusita bere cu arome probabil ramane Ciuc Radler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top