Stiri

Programul Rabla 2013

Incepand cu luna aprilie 2013, se va da startul unui nou program Rabla, care de aceasta data vine cu o prima de casare aproape dubla fata de conceptul folosit anul trecut. De aceasta data valoarea unui voucher rabla va fi de 1500 Euro si la cumpararea unei masini noi vei putea folosi doar un singur astfel de tichet.
Valoarea tichetului este suficienta chiar ca avans pentru aproape orice masina noua ca avans, chiar daca ete una mai scumpa si are mai multe optiuni.

Cel mai ieftin RCA

O alta schimbare in regimul Rabla 2013 este faptul ca aceste vouchere vor fi nominale, astfel nu se mai pot vinde sau cumpara astfel de tichete, evitand combinatiile si piata neagra din acest domeniu, voucherul se va putea transmite doar o singura data.

(P) Click AICI pentru a cumpara cea mai ieftina rovinieta!

Inca o modificare in Programul Rabla 2013 consta in faptul ca vor primi voucherul la casare doar cei care au in proprietate acea rabla de cel putin un an de zile, deci nu prea ai cum sa cumperi acum o masina si peste o luna sa o duci la casare si sa poti primi voucherul de 1500 Euro pentru ca nu te vei incadra in conditiile programului.

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: BotosaniPeNet.ro | Evenimente Botosani, Stiri Botosani, Info Botosani, Orasul Botosani » Programul RABLA 2013

  2. Pingback: TEST DRIVE Renault Clio 4 | Iasi 4u

  3. catalin

    June 10, 2013 at 12:00 pm

    Programul rabla a inceput de mult .voucherele is impatite de mult.chiar am stat la coada si am fost al doilea la “remat brasov” si nu mai erau vouchere.frumos 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top