Evenimente

Noile colecţii Trends by Adina Buzatu, pe podiumul din Palas Mall

Noile colecţii Trends by Adina Buzatu, pe podiumul din Palas Mall. Pentru că şi bărbaţii sunt extrem de interesaţi de aspectul lor fizic, Palas Mall a pregătit pentru toţi pasionaţii de fashion o prezentare de modă semnată de Adina Buzatu. Renumita stilistă a reuşit să traseze prin colecţiile sale un etalon al eleganţei masculine. Prin atelierul său au trecut mai toate vedetele din peisajul autohton, devenind astfel repere ale rafinamentului desăvârşit.
Încrederea în sine a fiecărui bărbat este influenţată în mare măsură şi de imaginea sa. De aceea, sâmbătă, 9 noiembrie 2013, începând cu ora 18.30, pe podiumul din Atriumul Palas Mall, Adina Buzatu va aduce mai aproape de ieşeni cele mai noi piese vestimentare din colecţiile sale. Sacouri, pantaloni, cămăşi şi costume definite prin calitatea materialelor exclusiv naturale şi croielile versatile sunt propunerile stilistei pentru domnii care se respectă. Nu lipsesc batistele, papioanele, eşarfele şi bretelele viu colorate, pentru că detaliile fac întotdeauna diferenţa. Trends by Adina Buzatu înseamnă nonconformism, rafinament, curaj şi atitudine, combinând creaţiile brandurilor internaţionale cu sfaturi de stil personalizate.

În deschiderea prezentării de modă Adina Buzatu vor defila propunerile fashion ale brandurilor din Palas Mall. Publicul va putea admira trendurile pentru acest sezon, destinate bărbaţilor şi femeilor, prin combinaţii de piese vestimentare Stefanel, Seroussi, D’S Damat, Celio şi Nissa. Colecţiile casual şi elegante vor oferi soluţii pentru o garderobă în tendinţe, pentru fiecare personalitate.

Prezentările de modă sunt parte a Fashion Corner-ului din Atriumul Palas Mall. Sâmbătă şi duminică, 9 şi 10 noiembrie, între orele 13.00 – 16.00, specialiştii îi aşteaptă pe doritori la sesiuni gratuite de hair styling, make-up şi fashion. În acest sfârşit de săptămână, invitata specială este Adina Buzatu, care le va oferi doritorilor sfaturi în alegerea stilului vestimentar potrivit. Stilista este a treia vedetă care trece pragul Fashion Corner-ului, după ce în week-end-urile anterioare au fost invitaţi Alin Gălăţescu şi Geta Voinea. Pentru a beneficia de sfaturile preţioase ale profesioniştilor, clienţii trebuie să cumpere de minimum 100 de lei din magazinele Palas Mall şi să se programeze la Centrele Info.

Aşa că nu îţi face planuri pentru sâmbătă seara, pentru că la Palas Mall acest week-end este dedicat modei, în compania Adinei Buzatu!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top