Evenimente

Noaptea Reducerilor 2013 @ Iulius Mall, 9 noiembrie

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, de la ora 20.00, Iulius Mall dă startul nopţii în care „Promoţiile Fac Show”. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le-a pregătit clienţilor momente artistice inedite – concerte „tribute to” Lady Gaga, U2 şi Amy Winehouse – , concursuri cu premii şi promoţii atractive de până la 70%. Cătălin Dezbrăcatu va amuza şi va răsplăti publicul cu multe cadouri.
Fanii Lady Gaga, U2 sau Amy Winehouse sunt invitaţi la Iulius Mall, la concerte incendiare susţinute de trupe tribut din Italia, recunoscute la nivel mondial. Trupa The Little Monsters va aduce pe scena de la etajul întâi al mall-ului (zona Pasticceria Montecatini) show-ul spectaculos al nonconformistei Lady Gaga.

Trupa tribut numărul unu din Italia dedicată artistei va impresiona audienţa cu prestaţii live, care reproduc fidel coregrafii, costume, efecte speciale şi interpretarea din concertele apreciatei cântăreţe. Cei care nu au avut ocazia să îi vadă pe legendarii muzicieni de la U2 în recitaluri live sunt aşteptaţi la Iulius Mall, la un concert susţinut de band-ul italian Zen Garden. Singura trupă tribut U2 din Italia este faimoasă pentru spectacolele susţinute în întreaga Europă şi în America Centrală şi de Sud. De 14 ani, vocalistul formaţiei aduce mai aproape de publicul larg imaginea similară şi repertoriul renumitului Bono.

Cel de-al treilea show al serii este semnat de Francesca Biancoli, cunoscută în Italia pentru asemănarea fizică şi vocală cu artista Amy Winehouse, performanţă posibilă datorită anilor de studiu în domeniul jazz-ului.

Întreaga noapte de sâmbătă va fi condimentată cu mii de premii instant. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu „ochelari de vedetă”, energizante Burn sau alte promoţionale cool. În plus, pasiunea pentru shopping a patru clienţi se va transforma, în urma tragerilor la sorţi, în premii mult râvnite: patru smartphone-uri Samsung Galaxy S4Mini.

Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante, de până la 70%, la magazine precum Ani’s, Irina Schrotter, Just Me, M. Boutique şi Sofiaman. Împătimiţii de shopping îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole mai avantajoase cu până la 50% din magazinele Massimo, Casa Wanda, Casual Style, Mari K, Mona Fashion, Pause şi Rocco. Promoţii vor avea şi Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear şi Oysho. Preţuri mai mici cu 2 până la 30% vor fi la Bigotti, Fedora şi Keops şi cu până la 20% la Eponge, Claudiu E. Ungureanu, Jolidon, Number One, Posh şi Mondex. Tarife ispititoare vor fi şi la Kenvelo (cumperi de 300 de lei şi plăteşti 150 de lei), la Junker şi Motor (15%), precum şi la Triumph (până la 40%).

Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Body Line (50%) şi la U-MAN (25%). Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 20% fiind disponibile la Il Bimbo, Coccodrillo, Dinoland şi Piticot.

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 20% la Bata şi CCC, de 15% la Il Passo şi de 50 lei discount la Per Tutti. Parfumurile de la Beauty 4You vor avea promoţii care ajung până la 50%, cosmeticele de la magazinele Marionnaud, Makeup Shop şi Farmasi – 20%, iar produsele de la Professional Shop – 10%. Ieşenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu promoţii de până la 50% la Bijoux, Be in Time şi Levi, de până la 30% la Sabrini, Fedora şi Euro Star, de 10% la Meli Melo şi de 5% la De Georgia.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive la magazinele de decoraţiuni, la librării, în food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe www.iuliusmall.com.
În noaptea de 9/10 noiembrie, Iulius Mall pune la dispoziţie, gratuit, patru mijloace de transport în comun, în intervalul orar 22.30-02.00, pe traseele Copou, Păcurari, Alexandru cel Bun şi CUG. Plecările din Tudor Vladimirescu sunt programate pentru orele 22.30, 23.45, 00.30, 01.30 şi 02.00.

În perioada 4 – 8 noiembrie, fanii Iulius Mall de pe Facebook sunt invitaţi să posteze o fotografie în care să semene cu un artist, iar primele trei cele mai votate imagini vor fi premiate cu cecuri cadou în valoare de 200 de lei fiecare, valabile la magazine.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top