Evenimente

PEOPLE FROM HERE – IBIZA come to IASI – 30 Nov 2013 @ Sunrise Lounge, Ciric

Ne-am gandit sa organizam un party inedit de ziua Sfanului Andrei – o petrecere la care va fi prezent, dupa o absenta de aproape 2 ani , Mike – DJ-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” in Iasi.
In ultimile 18 luni Mike T a transformat insula unde toti pleaca intr-un fel si se intorc altfel intr-o casa adoptiva in care a gasit totodata si recunoasterea internationala.
Fiindca pe langa djrezident in clubul XS din Iasi, Mike a fost omul care a invitat majoritatea artistilor ce ne-au marcat tineretea, a fost natural sa devina prieten si colaborator cu foarte multi dintre ei. Imprumutand din apucaturile acestora , s-a asezat la label-ullui – Overlay Records, fiind resident inca din primul sezon petrecut pe insula in renumitul club IbizaUnderground, urmind apoi Sankeys , EsVive , Shardana sau Grial; a produs muzica, a cantat si a aratat tuturor ce poate un artist roman crescut la Cluj si copt la Iasi.

Fiindca la asemenea adunare nu se vine de unul singur, Mike isi va aduce o parte din prietenii rezidenti pe insula si una din petrecerile made in Ibiza pentru o noapte de muzica marca “People From Here “ chiar la Iasi . Sambata 30 noiembrie incepem la ora 22.00 si continuam pe principiul last man standing …

Line-up complet:

Nima Gorji
Welt Recordings – Welt Sounds
https://www.facebook.com/pages/Nima-Gorji/

Xandru
Sunrise

https://www.facebook.com/Xandrudj/

D.A.T.M. (Mike T and DuzzyDAS)
Overlay Records, Welt Recordings

https://www.facebook.com/djmike.ro
www.mixcloud.com/mikedj
www.mixcloud.com/duzzydas
DiPP
https://soundcloud.com/dipp_ibz
Colin
Stefano D
www. soundcloud.com/overlayrecords

———————————————————————————————————
Unde? … Club Sunrise Iasi
Cand? …30 noiembrie
Cat? …20 lei pana in ora 12:00, 30 lei dupa ora 12:00
———————————————————————————————————

NimaGorji este un devotat al scenei electronice underground, fost resident si promotor al celebrului club Ibiza Underground. La editia din 2010 a “Ibiza DJ Awards” a primit premiul “Best Ibiza DJ”. In Romania mixeaza prima data pe 1 mai2009 in La Mania, iar de atunci a devenit una din prezentele constante in line up urile celor mai mari cluburi din tara. Are o activitate intensa de producator la label-ulpropriu Welt Recordings, unul dintre cele mai vechi si renumite labeluri infiintate in Ibiza. http://www.youtube.com/watch?v=9BxebIeBrG0

Xandru este un artist roman prezent mai mult pe scena muzicala din strainatate, care doar anul acesta a reusit sa bifeze locatii precum: Club der Visionaere si Katerholzig din Berlin, The Villa din Norvegia, Shardana , Zoo Project si Underground din Ibiza, Rashomon din Italia . Ca si producator Xandru e pe val , avind recent o piesa pe celebrul Fabric aparut in toamna 2013 mixat de catre Rhadoo. O alta latura a activitatii lui creative consta in colaborarea cu Welt Recordings si NimaGorji la un nou proiect intitulat NIXANDELI care va iesi cu un prim EP pe vinyl in foarte scurt timp .
.http://www.youtube.com/watch?v=iLgTuHSQP9U

Mike T, foarte pe scurt e unul dintre cei mai titrati dj romani; si a inceput activitatea in 1996 pentru ca din 1999 sa devina resident intr unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000, Bianco E Nero din ClujNapoca unde a luat contact cu lumea muzicii electronice internationale, participand la numeroase evenimente de anvergura, Dj’s Gathering , DelaHoya festival , Street Parade. In 2003 incepe aventura XS club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii.
Din Iunie 2012 Mike este stabilit impreuna cu noul label si echipajul Overlay pe insula de unde se da ora exacta in clubbing , Ibiza.

DiPP& Colin – sunt 2 dj romani mai putin cunoscuti publicului din tara, rezidenti de asemenea in Ibiza, printre locurile unde au putut fi ascultati in ultimele 2 sezoane fiind Zoo Project, Es Vive sau Grial . Mai nou fac parte din echipa Overlay Records si pot fi ascultati si dansati live in noaptea de 30 noiembrie la Iasi.

Stefano D – dj iesean, fost resident al clubului XS , acum parte a echipei Overlay Records din Ibiza.

PEOPLE FROM HERE – IBIZA come to IASI – 30 Nov 2013 @ Sunrise Lounge, Ciric
https://www.facebook.com/events/759134057446801/759134584113415/?notif_t=like

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top