Stiri

O noua cafenea la Palas: Filicori Zecchini

Renumitul brand italian Filicori Zecchini a inaugurat recent o cafenea în ansamblului urbanistic Palas, singura din regiunea de nord-est a ţării. Cu o tradiţie de aproape un secol în prepararea cafelei de calitate, noua destinaţie de petrecere a timpului liber oferă clienţilor săi veritabilul espresso italian.
Situată pe Palas Shopping Street, cafeneaua Filicori Zecchini se impune prin designul rafinat, decorurile elegante, atmosfera relaxantă şi servirea ireproşabilă. Mai presus de toate este calitatea produselor, atent selecţionate şi aduse din Italia. Ieşenii şi nu numai se pot delecta cu numeroase sortimente de cafea, ceaiuri, ciocolată, croissante, prăjituri şi îngheţată.

Brandul Filicori Zecchini este recunoscut pe întreg mapamondul ca fiind unic reprezentant al adevăratului espresso italian. Sortimentele de cafea propuse respectă cerinţele tehnice ale Institutului Naţional de Espresso Italian.

Filicori Zecchini este una dintre cele mai vechi fabrici de prăjit cafea din Italia, inaugurată în Bologna, în anul 1919. Compania este condusă şi în prezent de cele două familii fondatoare, Filicori şi Zecchini. În portofoliul său de produse se regăsesc sortimente adresate exclusiv segmentului HoReCa, variate amestecuri de cafea pentru acasă, dar şi pentru birou. Filicori Zecchini este prezent în 26 ţări din întreaga lume, iar în România este reprezentat de grupul HORECA Expert, care are deja deschise şase cafenele în Constanţa, Bucureşti, Ploieşti şi Iaşi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Filicori Zecchini Caffee | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top