Stiri

Pleiada: Primul Hotel de 5 stele din Iasi

Pleiada: Primul Hotel de 5 stele din IasiFostul Hotel Concordia devine Hotel Pleida de cinci stele, cel mai luxos loc de cazare din Iasi dar si din toata regiune a Moldovei. Pe o piata instabila totusi se incearca, cu cateva saptamani in urma la Palas s-a deschis Hotel International de patru stele, iar acum unul de cinci stele pe zona Bucium a caror camere au costuri decente.

Fostul Hotel Concordia devine Pleiada Boutique Hotel de cinci stele, cel mai luxos loc de cazare din Iasi a caror camere costa de la 80 de euro pe noapte.

Pleiada Boutique Hotel de cinci stele are un exterior placat cu ceramica si urmeaza sa fie inaugurat in luna decembrie a acestui an. Cladirea are 5.000 de metri patrati si este construita in prelungirea vechiului hotel ce avea doar 2.000 de metri patrati. In 2007 s-a inceput un studiu pentru realizarea unui hotel de cinci stele la Iasi iar in 2008 s-a accesat un fond european de cinci milioane de euro.

Hotel Pleiada are 60 de camere, patru apartamente, din care unul Prezidential , 2 sali de conferinte, 2 restaurante Maia Fusion si Crama Burgo , centru SPA & Wellness , parcare subterana si supraterana, fiecare camera are minim 22 de metri patrati iar apartamentele peste 52 de metri patrati, iar una din noutati o constituie exteriorul placat cu ceramica. Camerele hotelului sunt decorate si mobilate diferit si tin cont de cele 5 elemente ale naturii (aer, apa, foc, lemn, pamant).

O camera la Pleiada Boutique Hotel va costa minim 80 de euro pe noapte, iar pentru apartamente intre 200 si 400 de euro pe noapte.

Pleiada: Primul Hotel de 5 stele din Iasi

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Hotel Pleiada ***** | Iasi 4u

 2. 123

  October 18, 2013 at 11:43 am

  PLEIADA PROSTILOR

 3. ciuhodaru andrei

  November 4, 2013 at 9:32 am

  sint citeva informatii inexacte, in rest e bine…
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top