Stiri

Pleiada: Primul Hotel de 5 stele din Iasi

Fostul Hotel Concordia devine Hotel Pleida de cinci stele, cel mai luxos loc de cazare din Iasi dar si din toata regiune a Moldovei. Pe o piata instabila totusi se incearca, cu cateva saptamani in urma la Palas s-a deschis Hotel International de patru stele, iar acum unul de cinci stele pe zona Bucium a caror camere au costuri decente.

Fostul Hotel Concordia devine Pleiada Boutique Hotel de cinci stele, cel mai luxos loc de cazare din Iasi a caror camere costa de la 80 de euro pe noapte.

Pleiada Boutique Hotel de cinci stele are un exterior placat cu ceramica si urmeaza sa fie inaugurat in luna decembrie a acestui an. Cladirea are 5.000 de metri patrati si este construita in prelungirea vechiului hotel ce avea doar 2.000 de metri patrati. In 2007 s-a inceput un studiu pentru realizarea unui hotel de cinci stele la Iasi iar in 2008 s-a accesat un fond european de cinci milioane de euro.

Hotel Pleiada are 60 de camere, patru apartamente, din care unul Prezidential , 2 sali de conferinte, 2 restaurante Maia Fusion si Crama Burgo , centru SPA & Wellness , parcare subterana si supraterana, fiecare camera are minim 22 de metri patrati iar apartamentele peste 52 de metri patrati, iar una din noutati o constituie exteriorul placat cu ceramica. Camerele hotelului sunt decorate si mobilate diferit si tin cont de cele 5 elemente ale naturii (aer, apa, foc, lemn, pamant).

O camera la Pleiada Boutique Hotel va costa minim 80 de euro pe noapte, iar pentru apartamente intre 200 si 400 de euro pe noapte.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Hotel Pleiada ***** | Iasi 4u

 2. 123

  October 18, 2013 at 11:43 am

  PLEIADA PROSTILOR

 3. ciuhodaru andrei

  November 4, 2013 at 9:32 am

  sint citeva informatii inexacte, in rest e bine…
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top