Stiri

Noul parfum Gentlemen Only de la Givenchy se gaseste si la Iasi

Noul parfum Gentlemen Only de la Givenchy se gaseste si la IasiIncepand cu 1 martie 2013, parfumul pentru barbati Gentlemen Only de la Givenchy se poate cumpara din toate magazinele Sephora din Romania. Simon Baker, actorul principal din celebrul serial american “The Mentalist”, a devenit imaginea celui mai nou parfum al casei Givenchy pentru barbati, Gentlemen Only.

Actorul Simon Baker a fost ales de catre Givenchy pentru carisma, eleganta si stilul de care da dovada mereu, noul produs asociindu-se de minune. Parfumul degaja la inceput o prospetime aromata si picanta, un amestec de mandarina portocalie, boabe de piper roz, nucsoara si frunze de mesteacan. Dupa care, adancimea si senzualitatea extrema sunt dezvaluite de un trio de lemn nobil, cedru, patchouli si vetiver, inainte ca mirosul de tamaie sa preia conducerea.

givanchy-145381

Gentlemen Only de la Givenchy se gaseste in luna martie doar in reteaua de magazine Sephora, iar din aprilie in toate parfumeriile Sephora, Marionnaud, Kendra si B&B Collection. In Iasi, magazinele Sephora se gasesc in Carrefour Felicia, Palas Mall.

Pretul lui Gentlemen Only Givenchy de 50 ml este de aproximativ 259 Lei.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    April 9, 2013 at 12:36 am

    Eu nu am mai asteptat sa apara in magazinele din Iasi. Mi l-am cumparat mai demult de pe aoro.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top