Stiri

Daca esti pe Facebook afli unde sunt radarele din Iasi

Cateva persoane din Iasi, mai active sau mai bine zis dependente de Facebook si-au facut un grup mai mult decat util si anume Radar Iasi. Acesta este menit sa anunte pe toti cei care sunt tot timpul conectati la internet si Facebook, mai ales care circula foarte mult cu masina prin oras, cand si unde sunt amplasate radarele din Iasi. Foarte interesant este faptul ca toti membri grupului contribuie la ceea ce se poate numi socializare de trafic. Cu totii avem placerea sau suntem constransi de situatii sa apasam pedala de acceleratie, mai interesant este sa stii din timp daca pe strada unde circuli este supravegheata de catre un automobil al Politiei Rutiere dotat cu aparat de radar.

Cel mai ieftin RCA

Poti si tu sa fii in grupul Radar Iasi de pe Facebook cautandu-l pe celebra retea de socializare sau printr-un simplu click dat aici.

Uite cum comunica membri grupului Radar Iasi pe reteaua de socializare Facebook:

Ceea ce este foarte interesant dar si util in acelasi timp este faptul ca toate aceste informatii sunt furnizate live, poti vedea si tu la ce ora au fost scrise, ce comentarii s-au mai adaugat sau ce parere au celalti membri despre anumite lucruri petrecute in trafic, unii scriu si despre zonele unde se afla cei care ridica masini sau blocheaza rotile, astfel poti sti daca este sigur sa incalci legea parcand in locuri nepermise. Unii membrii posteaza chiar si fotografii sau filmulete cu radarele din oras.

(P) Click AICI pentru a cumpara cea mai ieftina rovinieta!

Aceste informatii sunt utile oricum, atat pentru traficul in oras cat si pentru cel din afara localitatii, tu ce parere ai, ai da “Like” unui astfel de Grup pe Facebook.com ?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Andrei Desa

    March 20, 2013 at 5:54 pm

    ….si sa intre in tine, pe trecerea de pietoni, un dobitoc care se grabeste la cafenea.

  2. Anonim

    March 20, 2013 at 8:03 pm

    Un sofer este mult mai atent si civilizat decat un pieton care se arunca pe trecerea de pietoni sau eventual in mijlocul strazii fara macar sa se asigure. Orice sofer este si pieton intr-un anumit interval de timp insa este mult mai precaut decat orice om fara carnet pt ca stie riscurile strazilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top