Stiri

RCS & RDS lanseaza cea mai mare viteza pentru internet in Romania, 1 Gbps!

Incepand cu luna noiembrie 2013, RCS & RDS, furnizorul numarul 1 pe piata de internet din Romania, va oferi abonatilor sai internet cu viteze de pana la 500 Mbps si 1 Gbps (1000 Mbps), in abonamentele Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000, in valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus.
Abonamentele se adreseaza clientilor persoane fizice si pot fi oferite de catre companie in retelele sale din toata tara, in peste 150 de localitati, in zonele urbane, dar si in cele periferice si rurale, ca urmare a investitiilor continue in noi tehnologii si in extinderile permanente ale retelelor de fibra optica.

Prin aceasta oferta, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piata din tara noastra, oferind, cu o acoperire semnificativa, internetul fix cu:

– cea mai mare viteza de download si de upload;
– cel mai mic pret pentru astfel de viteze;
– cea mai buna acoperire la nivel national.

Cu aceasta oferta vrem sa pregatim utilizatorii pentru viitor. Informatia ajunge in dispozitivele utilizatorilor de pana la 10 ori mai rapid decat pana acum, iar internautii au practic acces, in acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale si viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de pana la 500 Mbps, respectiv pana la 1000 Mbps, abonatii Digi se conecteaza astazi la viteza viitorului!“, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

2 Comments

2 Comments

  1. Vlad

    October 8, 2013 at 8:52 pm

    Impartiti Mpbs la 8 si vedeti viteza reala de descarcare ­čśë :)). Si pe langa mai scade si pierderile, problemele de retea si ajungi la o viteza reala de 40-90 Megabytes descarcare

  2. Gigel

    October 8, 2013 at 11:03 pm

    @Vlad – ╚śi nu ╚Ťi se pare mai mult dec├ót 100Mbps ca p├ón─â acum? Dobitocule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top