Stiri

Cum faci sa te tina mai mult bateria pe iOS7

Apple a lansat pentru iPhone, iPad si iPod noul sistem de operare iOS7.
Utilizarea lui frecventa a telefonului dar si a anumitor aplicatii, duce la o descarcare mai rapida a bateriei, dar oricat de multe ai cunoaste despre noul iPhone si noul sistem de operare nu strica sa asculti si sfaturile noastre.
Daca ai iPhone si ti-ai facut update la noul iOS 7 nu uita sa verifici urmatoarele:

Dezactiveaza functia de update automat
Atata timp cat ai telefonul deschis, fie ca este sau nu conectat la internet prin operatorul tau de telefonie mobila sau prin retele wireless, telefonul tau va cauta in permanenta update-uri la programelele instalate sau chiar la sistemul de operare, astfel ca sa impiedici chestia asta va trebui sa intri in Settings > iTunes and Apple Store si dezactiveaza optiunea Updates.

Dezactiveaza functiile de localizare
Daca folosesti retele de socializare precum Facebook, Twitter, Foursquare, Linkedin sa stii ca acestea iti cer sa activezi Frequent Locations, mai pe scurt localizarea ta, daca vrei ca bateria ta sa tina mai putin, mai ales cand pleci in vacanta si activezi romingul si nu vrei sa faci costuri suplimentare iti recomandam sa o dezactivezi Settings> Privacy > Location Services. Iar de la System Services dezactiveaza toate optiunile ce nu le folosesti, de exemplu iAds si Frequent Locations.

Dezactiveaza refreshul automat al aplicatiilor din background
Atunci cand umbli in iPhoneul tau, aplicatiile raman deschise in background, chiar daca nu le folosesti acestea ruleaza in continuare si mananca din baterie. Din acest motiv ar fi ideal sa inchideti aplicatiile dupa ce va terminati treaba cu ele sau sa dezactivati refreshul aplicatiilor deschise in background, acest lucru il puteti face Settings > General > Background App Refresh. Poti dezactiva refreshul doar pentru anumite aplicatii sau pentru toate.

Spotlight iti descarca repede bateria, de acea este cel mai bine sa debifezi ptiunile care nu vrei sa fie neaparat indexate, acest lucru il faci din Settings > General > Spotlight Search.

Dezactiveaza reglarea automata a luminozitatii displayului
Ar fi bine sa dezactivati acel senzor pentru ca el functioneaza incontinuu si astfel bateria se consuma mai repede, daca vreti sa va reglati singuri luminozitatea displayului puteti face asta fara a folosi functia automata care consuma din baterie.

Dezactivarea 3G
3G se refera la viteza de tarfic a internetului, daca aveti datele oprite sau sunteti conectati la o retea wireless nu are sens sa aveti bifat modul de conexiune 3G.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top