Stiri

Iulius Mall Iasi te trimite la concerte in Europa sa-i vezi pe Bruno Mars, Depeche Mode si Placebo

Eşti fan Bruno Mars, Depeche Mode sau Placebo? În această toamnă, Iulius Mall îţi îndeplineşte visul de a-i asculta live pe artiştii favoriţi şi te trimite la concertele lor, în oraşe superbe ale Europei, precum Praga, Londra sau Viena.
Vino la Iulius Mall Iaşi în perioada 4 – 20 octombrie 2013, fă cumpărături în valoare cumulată de minimum 100 lei din magazinele centrului comercial, înscrie-te la concurs la Centrul Info şi ai şansa să câştigi, prin tragere la sorţi, invitaţii pentru două persoane la cele mai aşteptate evenimente muzicale ale sfârşitului de an. Biletele de avion şi cazarea la hotel de 3 stele sunt, de asemenea, asigurate.
Duminică, 6 octombrie, la ora 20.00, se va afla numele fericitului câştigător al celor două bilete la concertul Bruno Mars din boema capitală a Cehiei, Praga. Evenimentul muzical va avea loc pe 6 noiembrie.

Legendara trupă Depeche Mode îi aşteaptă pe admiratorii săi pe 19 noiembrie, în Londra, la concertul din cadrul „The Delta Machine Tour”. Extragerea pentru cele două bilete la acest concert va avea loc pe data de 13 octombrie, ora 20.00.

Pe 21 noiembrie, excentrica trupă rock Placebo se va afla la Viena, unde va susţine un concert incendiar. Extragerea talonului câştigător va avea loc pe data de 20 octombrie, ora 20.00.

În plus, primii 100 de clienţi ai fiecărei zile de campanie vor câştiga premii instant, constând în vouchere de cumpărături la magazinele din mall, memory stick-uri de 8 GB, abonamente la fitness, bilete la cinema şi băuturi răcoritoare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Targ de Turism al Bucovinei la Iulius Mall in acest weekend | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top