Stiri

Vezi noile autobuze din Olanda pentru calatorii din Iasi

Noile autobuze sunt cumparate la mana a doua din orasul Rotterdam din Olanda, primele 20 de vehicule DAF Alliance City B96, fabricate intre anii 2000 si 2002, a ajuns deja la Iasi, costul celor 40 de bucati comandate fiind de aproximativ 1 milion de euro. Desi s-a promis aer conditionat, din pacate doar soferul se va bucura de acest privilegiu, desi instalatia exista montata pe tot vehicolul.

“Sunt aduse primele 20 de autobuze si mai asteptam al doilea lot. In momentul de fata facem inventarierea acestora, iar in cateva zile ele vor fi prezentate oficial”, a spus Vasile Puscasu, patronul Unistil SA. Castigatorul licitatiei spune ca autobuzele arata si se comporta bine pe traseu, iar fata de DAF-urile aduse la Iasi anul trecut, acestea sunt mai noi si au motoare mai puternice. “Ele arata foarte bine si fac parte din generatia 2000 – 2002. Spre deosebire de DAF-urile aduse anul trecut la Iasi, acestea sunt mai noi si au motorizare mai puternica. Ele se comporta foarte bine la strada si vor avea garantie sase luni”, a mai spus Vasile Puscasu.

Sursa Foto: BZI.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Ionut

    December 2, 2013 at 2:46 pm

    Tot niste vechituri avand in vedere ca au ceava mii de kilometri si fara aer conditionat care este o necesitate nu un lux totusi suntem in 2013-2014 … tot inpoiati o sa ramanem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top