Stiri

Zonadestiri.ro prins cum fura articole si fotografii de la Iasi4u.ro

Este foarte frumos atunci cand ideile iti sunt apreciate. De multe ori pur si simplu exprimi in cuvinte si in fotografii noi ideile altora, atunci aduci satisfactie originalului, dar unii se pare ca nu fac altceva decat sa fie niste plagiatori.
Astazi am observat cum unii reusesc sa faca trafic de pe urma unora care chair muncesc pentru a expune in cuvinte si in imagini anumite stiri, astfel ne-am razbunat.

Situl www.zonadestiri.ro a reusit sa ne fure articolul intitulat: “Coca-Cola personalizata cu numele tau din 15 Mai“, nu doar ca a copiat tot textul pana la fiecare virgula dar a furat si o poza, care ce-i drept nu ne apartine decat editarea, dar am cerut permisiune proprietarului. Pe langa asta “prietenii” de la Zonadestiri.ro au copiat fotografia direct de pe serverul nostru, server pentru care platim gazduire si pe care avem o banda limitata, orice depasire trebuie suportata in plus ca o cheltuiala la abonamentul pe care il avem la prietenii nostrii, de aceasta data fara ironie, de la ehost.ro.

Razbunarea noastra a fost urmatoarea, am schimbat numele fotografiei din serverul iasi4u.ro si astfel lor li se incarca o noua imagine cu un mesaj pe masura “muncii” lor de copy + paste. Mesajul care apare in loc de fotografia afisata pe situl celor de la Zonadestiri.ro acum este urmatorul:

Este foarte urat ca cei mari sa fure de la cei mici, cei mici pun pasiune in ceea ce fac si castiga cu mult mai putin decat ar valora munca acestora. Din acest motiv am apelat la aceasta razbunare, in ultima luna foarte multe articole si imagini ne-au fost copiate si folosite fara a cere voie si fara a specifica cu link sursa.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Vali

    May 13, 2013 at 10:21 am

    Foarte tare. Ma intreb cat le`a luat sa observe poza, ca acum e alta 😀

  2. iasi4u

    May 13, 2013 at 11:23 am

    Nu foarte mult, de asta am preferat sa fac si printscreen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top