Stiri

Acum poti cumpara Rovinieta si prin SMS

Oficialii retelei de telefonie mobila Vodafone au anuntat ca abonatii sai vor putea sa-si cumpere rovinieta prin SMS.
Incepand de astazi, 13 mai 2013, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale ofera posibilitatea de a cumpara rovinieta prin intermediul Vodafone Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un abonament sau o cartela preplatita de la Vodafone si sa trimiti un SMS la numarul 7500 cu urmatoarele date: numarul de inmatriculare a masinii, categoria rovinietei, in functie de masina pe care o conduci.

(P) Click AICI pentru a cumpara cea mai ieftina rovinieta!

In scurt timp vei primi un SMS in care esti anuntat ca rovinieta se va emite pentru datele trimise si costul total al operatiuni care va fi trecut pe factura abonamentului tau sa va fi scazuta in creditul facturii preplatite Vodafone.

Cel mai ieftin RCA

Dupa acest SMS primit de la numarul 7500 trebuie sa confirmi datele trimise si costul opertiunii cu “DA”, dupa acest pas vine confirmarea finala precum ca rovinieta a fost emisa. In mesajul final de confirmare vei primi si informatiile precum:
– seria rivinietei,
– numarul de inmatriculare a automobilului,
– categoria rovinietei,
– anul, luna si ziua in care expira rovinieta.

Daca folositi serviciile Vodafone Romania puteti afla mai multe informatii trimitand un SMS cu textul “INFO” la numarul 7500, costul SMS-ului fiind de 5 centi/ SMS.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top