Evenimente

Kudos Tour: Andrey Pushkarev – 3 orase – 3 evenimente unice Iasi, Bucuresti, Timisoara!

1622831_594416973972323_1178748254_n
Kudos e un plan instinctiv si generos de a face oamenii fericiti prin muzica buna.
Strategie ce functioneaza simplu, nepretentios si in acelasi timp spectaculos de peste o decada.

Constanta, entuziasmul si sinceritatea evenimentelor Kudos le face sa fie de fiecare data la un nivel inalt de calitate, dar in acelasi timp ofera diversitatea si inovatia pe care publicul le cere.

Totul este posibil datorita vizionarilor din echipa Kudos, dar mai ales celor care, din spatele DJ booth-ului, produc magie!
La Iasi, echipa Kudos il contine si pe magnificul Andrey Pushkarev, indragostit de publicul de clubbing din Romania, inca de la primele gig-uri.

Nascut in frumosul Izhevsk, din Rusia Centrala, Andrey isi exerseaza carisma si ritmul inca de la 14 ani ca DJ la radioul scolii. La 16 ani puncteaza deja primul gig intr-un club, si cu determinare si pasiune in 2006 devine rezidentul postului de radio Deepmix Moscow. Continuarea este clasica: prezenta in festivaluri importante in tara si strainatate si in cele mai tari cluburi din Europa si chiar America de Sud.

“Pentru mine sa pun muzica la evenimentele Kudos inseamna garantia unui party tare de tot! Ultima oara in Iasi am fost acum aproape un an, insa am mai avut intre timp niste super intalniri cu publicul din Romania, si trebuie sa le multumesc neaparat pentru Kudos Ice 02 de la Poiana Brasov! Mi-am inceput anul 2014 cu voi, asa ca abia astept sa incepem si primavara impreuna! Recunosc…sunt vinovat si de o mare admiratie pentru frumoasele romance ”

CONCURS:

___________________________________________________________________________
Castiga una din cele trei invitatii la KUDOS TOUR IASI ce va avea loc la CIRIC in data de 1 martie. Tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE PAGINII DE FACEBOOK IASI4U: https://www.facebook.com/iasi4uro
si
SHARE pe pagina ta de Facebook la acest link: http://www.iasi4u.ro/kudos-tour-iasi-pe-1-martie-2014/. Dupa ce ai facut acesti doi pasi, pune un coment in partea de jos a acesti pagini in care sa ne arati ca ai dat SHARE pe Facebook-ul tau.
Ai grija sa completezi adresa ta de mail valabila pentru a te putea anunta daca ai castigat. Fericitii castigatori vor fi anuntati in dimineata zilei de sambata, 1 martie. Mult Succes!

2014-02-26-161133

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top