Evenimente

Kudos Tour: OXIA – 3 orase – 3 evenimente unice Iasi, Bucuresti, Timisoara!

1622831_594416973972323_1178748254_n

Mai e doar 1 zi pana ce bataile inimilor iesenilor vor deveni extra deep. Sincronizate cu cea mai tare petrecere din orasul teilor!
Si cu un an de premiere pentru Kudos si Cyclic Agency, ce marcheaza 2014 cu primul turneu national, dupa spectaculosul inceput de an, Kudos Ice 02 de la Poiana Brasov.

Oxia va fi invitatul international ce va convinge publicul ca pentru un party ca afara nu e nevoie sa pleci de la tine din oras!

Cu o cariera impresionanta ca DJ si producator, francezul nascut in Grenoble va pune pe masa anii de experienta, carisma sa unica si o selectie muzicala de exceptie!

A investigat toate zonele muzicale si le-a extras esenta.
Si se pastreaza in topul celor mai interesanti si de succes DJ ai momentului, avand grija ca din oferta sa pentru public sa nu lipseasca groove-ul molipsitor cu care ne-a obisnuit!

CONCURS:

___________________________________________________________________________
Castiga una din cele trei invitatii la KUDOS TOUR IASI ce va avea loc la CIRIC in data de 1 martie. Tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE PAGINII DE FACEBOOK IASI4U: https://www.facebook.com/iasi4uro
si
SHARE pe pagina ta de Facebook la acest link: http://www.iasi4u.ro/kudos-tour-iasi-pe-1-martie-2014/. Dupa ce ai facut acesti doi pasi, pune un coment in partea de jos a acesti pagini in care sa ne arati ca ai dat SHARE pe Facebook-ul tau.
Ai grija sa completezi adresa ta de mail valabila pentru a te putea anunta daca ai castigat. Fericitii castigatori vor fi anuntati in dimineata zilei de sambata, 1 martie. Mult Succes!

2014-02-26-161133

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pancu Cosmin

    February 28, 2014 at 9:43 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top