Stiri

Aeroportul Iasi a fost trecut intr-un top european care reflecta cresterea spectaculoasa inregistrata de aerogara ieseana in 2013

Aeroportul Iasi a fost trecut intr-un top european care reflecta cresterea spectaculoasa inregistrata de aerogara ieseana in 2013Renumitul site anna.aero (Airline Network News & Analysis) publica anual topuri ale companiilor aeriene si ale aeroporturilor din toata lumea. Anul acesta Aeroportul Iasi a fost inclus in topul aeroporturilor din toata Europa care au fost tranzitate de mai mult de 100.000 de pasageri. Asadar, la categoria “pana in zbor”, Aeroportul Iasi este in top 10 crestere spectaculoasa de pasageri inregistrati in 2013.

“Ne propunem sa mentinem un ritm de crestere semnificativ al numarului de pasageri. Pentru a implini acest deziderat, este nevoie ca pe putin trei preocupari sa isi gaseasca locul in actiunile noastre. Ma refer aici la deschiderea in continuare de noi rute directe externe si interne, de imbunatatirea celor existente deja si nu in ultimul rand de finalizarea cat mai repede a noii infratsructuri de decolare-aterizare precum si a restului de facilitati.

Potentialul pe care il stim si care ne-a fost confirmat si de institutiile europene, poate fi atins. Si mai este un lucru de care sunt mandru in activitatea Aeroportului Iasi, comunicarea si transparenta mult imbunatatite fata de trecut. Simplul fapt ca avem realizari nu este de ajuns sa ne facem cunoscuti. Este nevoie sa si comunicam, sa promovam aceste reusite.”a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Din 4 iunie se poate zbura spre Milano de pe Aeroportul Iasi

Reamintim ca in 2014 avem confirmate doua destinatii noi, Tel Aviv incepand cu 31 martie si Bergamo incepand cu 4 iunie, detalii aici: Din 4 iunie se poate zbura spre Milano de pe Aeroportul Iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top