Stiri

Din 4 iunie se poate zbura spre Milano de pe Aeroportul Iasi

Din 4 iunie se poate zbura spre Milano de pe Aeroportul IasiTAROM va opera zboruri directe între Iaşi şi Milano (Bergamo), la preţuri începând de la 120 Euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare.
Milano, principalul oraş din Italia de nord, este recunoscut ca una din capitalele modei şi design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Se spune că nicăieri în lume nu se trăieşte mai cu stil, aşa încat, cei care merg la Milano abia aşteaptă să dea un tur al celor mai vestite magazine. De asemenea, cine vizitează Milano, nu trebuie să rateze vizita la Santa Maria Nascente, cea de-a treia mare biserică a creştinismului, cunoscută de milioane de oameni din întreaga lume ca Domul din Milano. Datorită patrimoniului său cultural de mare valoare, Italia fiind țara cu cele mai multe monumente intrate în patrimoniul universal din lume, Milano beneficiază din plin și de această oportunitate fiind vizitat anual de mii de turiști.

Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:
Miercuri şi vineri
RO411 06:20 Iaşi – 07:55 Milano (Bergamo)
RO412 08:45 Milano (Bergamo)- 12: 15 Iaşi

Din 4 iunie se poate zbura spre Milano de pe Aeroportul Iasi

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Aeroportul Iasi a fost trecut intr-un top european care reflecta cresterea spectaculoasa inregistrata de aerogara ieseana in 2013 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top