Stiri

H10 Sport Lounge in curand si la Iasi

In luna martie a anului ce tocmai a trecut s-a deschis la Constanta primul pub – restaurant H10 Sport Lounge, iar Gheorghe Hagi si partenerii sai au inceput deja demersurile pentru francizare pentru urmatoarele localuri. H10 Sport Lounge este destinat tuturor categoriilor de public, incepand de la pasionatii de forbal, pana la sportivi, amatori sau chiar turisti, primul astfel d epub – restaurant sa deschis in COnstanta urmand ca in anul 2014 sa se deschida cate un astfel de local si in Iasi, Cluj si Timisoara.

Investitia lui Ghoerghe Hagi in acest domeniu a reunit importanti parteneri din domeniu, printre care se numara proprietari de agentii de marketing sportiv, making of dar si fost sportivi romani precum fratii Mihai si Razvan Negut, dar si Petre Bruma, Vlad Cretu.

Conceptul H10 Sport Lounge functioneaza in sistem de franciza, la care oricine poate investi in reteaua nationala initiate de Gheorghe Hagi. Conceptul de design este format intr-un parter si VIP Lounge la subsol, locatia din Constanta urmeaza sa aiba parte si de o gradina de vara cu terasa. Pub-ul este conceput dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse, peretii, tavanul si mobilierul au forme hexagonale si pentagonale care integreaza in spatiu fotografii si colaje din cariera celui mai mare fotbalist a tarii noastre, Gheorghe Hagi.

In momentul actual la Iasi mai exista doua locatii cu specific sportiv, Corner Sport Pub situat in zona Podu Ros si Magic Sports Pub ce se afla in campusul studentesc Tudor Vladimirescu.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum va arata H10 Sport Lounge din Iasi, din informatii neoficiale, Gheorghe Hagi a fost in discutii cu o locatie din Iasi pentru a o transforma in H10 Sport Lounge, astfel incat nu stim daca pub-restaurantul ce poarta numele lui Hagi va lua locul unei locatii actuale sau va fi un bar nou.

Galerie Foto H10 Sport Lounge

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top