Conferinte/Job-uri

Intalniri de afaceri cu impact la JCI Iasi, 3 aprilie | Business Networking Event

Intalniri de afaceri cu impact la JCI Iasi, 3 aprilie | Business Networking Event Joi, 3 aprilie 2014 va avea loc a X-a editie a evenimentului JCI Iasi | Business Networking Event ce reuneste profesionisti din diferite domenii de activitate cu scopul de a genera noi oportunitati de afaceri si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.
Evenimentul va avea loc la Iasi, la Hotel Traian, Sala Eminescu, intre orele 18.00 si 21.30 si va include primul atelier (workshop) de dezvoltare a abilitatilor practice de prezentare profesionala rapida (pitching) din Iasi – ’’Pitch yourself with impact’’ (“Prezinta-te rapid si cu impact”) – sustinut de consultantul in comunicare Anna Heijker din Olanda. In urma acestui atelier, participantii vor sti cum sa creeze o prima impresie cu impact si cum sa atraga parteneri si clienti usor si eficient.

Sesiunile de networking (intalniri de afaceri) vor fi de tip rapid, 1 la 1, cu prezentari de un minut si jumatate fiecare catre multipli potentiali parteneri, dar si de tip deschis, cu discutii libere in functie de oportunitatile identificate de-a lungul
evenimentului.

“Activam pe o piata din ce in ce mai aglomerata, mai diversa, mai complexa. Asadar exista o nevoie reala de comunicare rapida si eficienta intre antreprenori, manageri, profesionisti din diverse domenii. Evenimentul nostru vine in intampinarea
acestor nevoi, pentru a putea ajuta comunitatea de business din Iasi sa creasca.” a spus Roxana Pascariu, specialist in limba engleza de afaceri, managerul de proiect al evenimentului.

bne-afis

Pentru mai multe informatii si inscrieri, puteti accesa site-ul www.bne.jciiasi.ro

JCI (Junior Chamber International) Iasi este o organizatie non-profit de tineri cetateni activi al carei scop este dezvoltarea mediului de business local prin generarea de noi oportunitati pentru membrii comunitatii iesene.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top