Conferinte/Job-uri

Intalniri de afaceri cu impact la JCI Iasi, 3 aprilie | Business Networking Event

Intalniri de afaceri cu impact la JCI Iasi, 3 aprilie | Business Networking Event Joi, 3 aprilie 2014 va avea loc a X-a editie a evenimentului JCI Iasi | Business Networking Event ce reuneste profesionisti din diferite domenii de activitate cu scopul de a genera noi oportunitati de afaceri si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.
Evenimentul va avea loc la Iasi, la Hotel Traian, Sala Eminescu, intre orele 18.00 si 21.30 si va include primul atelier (workshop) de dezvoltare a abilitatilor practice de prezentare profesionala rapida (pitching) din Iasi – ’’Pitch yourself with impact’’ (“Prezinta-te rapid si cu impact”) – sustinut de consultantul in comunicare Anna Heijker din Olanda. In urma acestui atelier, participantii vor sti cum sa creeze o prima impresie cu impact si cum sa atraga parteneri si clienti usor si eficient.

Sesiunile de networking (intalniri de afaceri) vor fi de tip rapid, 1 la 1, cu prezentari de un minut si jumatate fiecare catre multipli potentiali parteneri, dar si de tip deschis, cu discutii libere in functie de oportunitatile identificate de-a lungul
evenimentului.

“Activam pe o piata din ce in ce mai aglomerata, mai diversa, mai complexa. Asadar exista o nevoie reala de comunicare rapida si eficienta intre antreprenori, manageri, profesionisti din diverse domenii. Evenimentul nostru vine in intampinarea
acestor nevoi, pentru a putea ajuta comunitatea de business din Iasi sa creasca.” a spus Roxana Pascariu, specialist in limba engleza de afaceri, managerul de proiect al evenimentului.

bne-afis

Pentru mai multe informatii si inscrieri, puteti accesa site-ul www.bne.jciiasi.ro

JCI (Junior Chamber International) Iasi este o organizatie non-profit de tineri cetateni activi al carei scop este dezvoltarea mediului de business local prin generarea de noi oportunitati pentru membrii comunitatii iesene.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top