Evenimente

Peste 1.000 de joburi pentru care poti aplica la Angajatori de TOP Iasi

Peste 1.000 de joburi pentru care poti aplica la Angajatori de TOP IasiSaptamana viitoare, pe 21-22 martie, la Atriumul Palas Mall va avea loc editia cu numarul 3 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 30 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori.
Cele peste 1000 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele in care vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, IT Hardware, inginerie, marketing, resurse umane, vanzari, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

“2014 este un an de crestere pentru Stefanini pe ambele divizii. Ne asteptam la o crestere de cel putin 200 de angajati, asadar o crestere mai accentuata fata de 2013” – Oana Calcan, Recruitment Supervisor, Stefanini.

„In anul 2014 echipa Continental Romania va creste cu cca 1000 de noi membri. Vor fi recrutari pentru toate tipurile de pozitii atat entry, mid level, senior cat si internship. In luna martie lansam proiectul de practica de vara, pentru care recrutam studenti pentru domeniile: software, testare, electronica, mecanica, etc. Detaliile sunt disponibile pe site-ul companiei: www.romania.careers-continental.com” – Anica Stoica, HR Manager Continental Automotive Romania, HR Country Coordinator Continental Romania.

Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta: HR&Office Manager, MAC OSX/ iOS QA Engineer, Sales Account Specialist, PHP Developer, SAP Manager, Programator SAP ABAP, Senior Customer Service Advisor French / English, dar nu lipsesc nici pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera: Patch Analyst, Italian & English Advisor, Customer Service Advisor (French language), Talent Scout, Team Leader Service Desk, Capacity Manager, Asistent comercial cu limba italiana si programele de internship si trainee: Programul Young Bankers – ProCredit Bank sau programe de internship internationale, prin organziatia AIESEC.

„ProCredit Bank oferă un program complet de training pentru dezvoltare – Programul Young Bankers – adresat acelora care doresc să se specializeze în domeniul bancar, atât absolvenţi de studii superioare, cât şi persoane cu experienţă practică de lucru. ProCredit Bank oferă un curs introductiv intensiv pe durata a şase luni, iar pe parcursul anului sunt planificate mai multe astfel de programe, aceasta fiind principala poartă de acces la un loc de muncă în ProCredit Bank. Acoperim în acest mod, solicitările operaţionale pentru majoritatea poziţiilor vacante din bancă” – Andreea Florescu, Sef Departament Resurse Umane, ProCredit Bank.

vizual-angajatori-de-top

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP Iasi, a reiesit faptul ca 46% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 44% pentru tineri intre 1-5 ani de experienta si 10% pentru candidati cu peste 5 ani experienta.

“In cazul diviziei de Application Development, targetul nostru este sa angajam peste 150 de colegi pana la finalul anului. Nivelul de senioritate o sa fie variat, cautam atat colegi cu experienta remarcabila in dezvoltare software si arhitectura, cat si middle & junior developers. Totusi majoritatea pozitiilor necesita o experienta de minim 2 ani in testare (automata sau manuala) sau programare software (.Net, Java, PHP, Oracle) pe platforme mobile, web sau desktop. Pentru cei aflat la inceputul carierei venim in intampinare cu un program de internship” – Andra Ilie, Recruitment Coordinator, Stefanini.
Editia din Iasi Angajatori de TOP reuneste companii care au planuri de angajare pentru candidatii cu potential de dezvoltare a unor “solutii ale viitorului”, instrumente care vor da o noua dimensiune proiectelor de business. Doua dintre aceste companii sunt:

1. Central European Energy Services (CEES) care va fi prezent la Angajatori de TOP Iasi cu primul concept store pentru 3D Printing prin platforma online. Tehnologia imprimarii 3D a largit orizonturile designerilor prin libertatea geometrica oferita de tehnologie si prin viteza sporita de prototipare a designului.
2. Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica și Inginerie Nucleara de la Magurele – va recruta in cadrul Angajatori de TOP specialisti pentru proiectul Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP) care vizeaza construirea celui mai puternic laser din lume.

Peste 5 000 de profesionisti si studenti sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul evenimentului Angajatori de TOP din Iasi. Printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona: Endava, Thales Systems, Stefanini, Teamnet International, Brainspotting, Jxee Lb, Nova Data, Netop, MiOS Romania, Optymyze, Unicredit Business Integrated Solutions, Miele Tehnica, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica și Inginerie Nucleara de la Magurele, TRW Airbag Systems, Continental, ProCredit Bank, Xerox, Capgemeni, SCC Services Romania.

Pentru pozitile deschise vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Accesul publicului va fi permis vineri – 21 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata – 22 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Atriumul Palas Mall, Iasi.

Alaturi de evenimentul din Iasi (21-22 martie), Angajatori de TOP va fi prezent si in Timisoara (saptamana aceasta, 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri) si Bucuresti (4-5 aprilie, la Sala Palatului).

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top