Stiri

Joacă la EuroMillions pe SuperLoterii

Joacă la EuroMillions pe SuperLoteriiEuroMillions este o loterie pan-europeană foarte populară înființată în 2004. Popularitatea ei pornește de la faptul că organizează 2 extrageri săptămânale, marțea și vinerea, și de la faptul că poturile puse la bătaie pornesc de la 15.000.000 euro, putând urca până la 190.000.000 euro.
De asemenea, EuroMillions mai organizează de câteva ori pe an Extrageri Speciale care pornesc de la 100.000.000 euro. Prima Extragere Specială pe 2014 a avut loc la 7 martie și deja a înregistrat 2 reporturi, iar la extragerea de vineri, 14 martie, va pune la bătaie 129.000.000 euro, mai bine spus 581,998,075.82 RON.

Structura de joc este destul de simplă. Jucătorii trebuie să aleagă 5 numere principale din 50 posibile (de la 1 la 50) și 2 numere stea din 11 posibile (de la 1 la 11). Așadar, oricine nimerește toate cele 7 numere ia acasă potul cel mare.
În total există 13 categorii de premiere în cadrul extragerilor EuroMillions, ceea ce înseamnă că dacă participați la extragere și nimeriți doar o parte din numere, nu înseamnă că veți pleca neaparat cu mâna goală acasă.

Datorită popularității în creștere a EuroMillions, din ce în ce mai multe țări s-au alăturat administrării loteriei, printre ele numărându-se Marea Britanie, Franţa, Spania, Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi Elveţia.

Joacă la EuroMillions pe SuperLoterii

Din păcate, România nu face parte din această listă, dar puteți apela la www.superloterii.com , un furnizor autorizat de vânzare bilete la loterie pentru jucătorii care doresc să participe la extragerile celor mai mari loterii din lume și nu pot deoarece nu sunt rezidenți ai țărilor participante.

Înființat în 1998, SuperLoterii.com s-a distins ca fiind cel mai sigur și cel mai de încredere serviciu de vânzare bilete online la loterie cu birouri peste tot în lume incluzând în Australia, Europa, Africa, Orientul Îndepărtat, America de Nord și Sud, care facilitează cumpărarea biletelor și revendicarea premiilor.

Prin intermediul SuperLoterii.com, oriunde ați fi, puteți juca online la 14 dintre cele mai mari loterii din lume si anume la EuroMillions, USA Powerball, USA MegaMillions, France Lotto, OzLotto, OzPowerball, UKLotto, ElGordo, SuperEnaLotto, SuperEnaLotto Max, LoteriaNacionalExtra, La Primitiva, EuroJackpot, SuperLottoPlus si puteți câștiga jackpoturi de milioane de euro, dolari sau lire sterline.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top