Evenimente

Primavara aceasta, Iulius Mall te inarmeaza cu frumusete

Primavara aceasta, Iulius Mall te inarmeaza cu frumuseteÎn această primăvară, IULIUS MALL le oferă doamnelor şi domnişoarelor noi motive de răsfăţ. „Frumuseţea e o armă. Foloseşte-o de ziua ta!” este sfatul IULIUS MALL pentru femei, cărora le-a pregătit cadouri tentante.
Persoanele care fac cumpărături din IULIUS MALL, în perioada 1 – 8 martie 2014, în valoare cumulată de minimum 100 de lei, pot câştiga, zilnic, unul din cele 100 de premii de înfrumuseţare garantate. Mai mult, zilnic, la ora 20.00, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui premiu special: o schimbare de look în valoare de 1.000 de lei. Norocoasele se vor delecta cu servicii de manichiură, hair-styling şi make-up, precum şi cu o sesiune de cumpărături la brandurile îndrăgite din mall.

Și pentru că frumuseţea feminină este sărbătorită la început de mărţişor, până pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la etajul întâi al IULIUS MALL, unde vor fi răsfăţate cu sesiuni gratuite de make-up. În plus, de ziua lor, de la ora 18.00, în zona special amenajată la parterul mall-ului, profesioniştii The Make-up Shop le vor învăţa pe clientele interesate trucuri preţioase de înfrumuseţare.

Tot până pe 8 martie, admiratoarele IULIUS MALL de pe Facebook se pot înscrie la un concurs foto, care va premia cel mai frumos zâmbet. Autoarele celor mai votate trei fotografii vor fi răsplătite cu vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.

Primavara aceasta, Iulius Mall te inarmeaza cu frumusete

De vineri, 27 februarie, şi până sâmbătă, 8 martie, la parterul IULIUS MAL va avea loc un târg expoziţional de mărţişoare şi cadouri realizate manual de artişti ieşeni.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top