Reduceri

Reduceri de pana la 70% la Iulius Mall

Clienţii Iulius Mall Iaşi sărbătoresc începutul de an 2014 cu promoţii de până la 70%! Ieşenii care nu au primit de la Moş Crăciun tot ce şi-au dorit îşi pot alege cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon.
Cei care doresc să se bucure de cele mai avantajoase sesiuni de shopping trebuie să meargă la magazinul Number One, unde preţurile au scăzut cu până la 70%, sau la Kenvelo, unde promoţiile sunt de până la 60%. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Bigotti, Eponge, BSB, Mari-K, Casual Style, Keops, Rocco, Mona Fashion, Golden Point şi Ani’s. Clienţii care vor să îşi completeze garderoba cu piese fashion de la Zara vor fi răsfăţaţi cu promoţii de până la 40%, iar magazinele Nichi Cristina Nichita şi Karma au discount-uri de până la 30%.

Primele reduceri la Palas Mall din 2014

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 62% de la Coccodrillo, iar cumpărăturile de la Il Bimbo şi Dinoland sunt cu până la 20% mai avantajoase.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 60% la magazinul Il Passo, de până la 50% la Bata şi de până la 30% la Medea.

Cei care iubesc accesoriile sunt aşteptaţi cu discount-uri de până la 50% la Bijoux, iar cosmeticele Marionnaud sunt cu până la 70% mai ieftine. Cutia Muzicală propune oferte de până la 25%, iar articolele Office Line au preţurile cu până la 30% mai mici.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Primele reduceri la Palas Mall din 2014 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top