Stiri

MOŞUL DE LA IULIUS MALL I-A ADUS UNUI CUMPĂRĂTOR UN PEUGEOT 207!

Iulius Mall Iasi MOŞUL DE LA IULIUS MALL I-A ADUS UNUI CUMPĂRĂTOR UN PEUGEOT 207!
Campania „Moşule, eu când primesc cadoul?”, desfăşurată în luna decembrie la IULIUS MALL, a fost cu noroc pentru un client care, în Ajunul Crăciunului, a plecat acasă cu un autoturism Peugeot 207. Câştigătorul se numeşte Bogdan Vasilache, este din Iaşi, are 30 de ani şi este de profesie contabil.

Pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele IULIUS MALL au participat la tombola de Crăciun, care a recompensat clienţii cu mii de premii: telefoane iPhone 4, bijuterii, vouchere cadou, pachete de întreţinere corporală, abonamente la dans, servicii auto, doze de cafea şi Coca-Cola.

Și în acest an, IULIUS MALL a fost destinaţia preferată de cumpărături a ieşenilor, campania derulată între 2 şi 24 decembrie 2011 bucurându-se de mare succes, în urnă fiind depuse mii de taloane. Numărul celor care au trecut pragul IULIUS MALL în această perioadă a depăşit 430.000 de persoane.

Iulius Mall IasiȘi admiratorii de pe Facebook au avut parte de concursuri şi premii speciale. Peste 330 de fani au răspuns prezent competiţiei de împodobit bradul de pe Facebook, unde au primit aproximativ 11.200 de voturi. În apropierea Crăciunului, primii cinci „designeri” cu cel mai mare număr de voturi au primit în dar de la IULIUS MALL un brad natural. Și numărul de fani de pe Facebook a crescut în această perioadă cu peste 2.580, astfel că în prezent peste 11.770 de persoane sunt „abonatele” paginii de socializare IULIUS MALL IAȘI.

Şi pentru 2012, IULIUS MALL pregăteşte evenimente speciale, concursuri surpriză şi preţuri tentante pentru clienţii săi!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top