Evenimente

Workshop la Librarium Palas din Iasi: “Provocarea feminitatii…pentru femei…pentru barbati”

Workshop la Librarium Palas din Iasi: „Provocarea feminitatii...pentru femei...pentru barbati"Joi, 6 martie, de la ora 18.00, Librarium Palas (Palas Shopping Mall, parter, vis-a-vis de Caruselul Veneţian) vă invită, alături de Asociaţia Psiterra, la workshop-ul „Provocarea feminităţii…pentru femei…pentru bărbaţi”.
Feminitatea este un concept complex şi vag definit, neavînd o definiţie universal acceptată. Feminitatea se referă la comportamente şi atitudini, roluri şi expectaţii proiectate de societate, dar presupune și multe alte lucruri.
Vă invităm într-o călătorie în lumea arhetipurilor feminităţii, a puterii ascunse a feminităţii, a interacţiunii între feminitate și carieră, a modelelor de feminitate pe care le transmitem fiicelor noastre. Vom deconstrui și reconstrui acest concept în feluri și faţete care să corespundă experienţelor și așteptărilor participantelor.

Workshop la Librarium Palas din Iasi: „Provocarea feminitatii...pentru femei...pentru barbati"

Prezentatori:

Aliona Dronic, psiholog şi coordonator de programe la Asociaţia Psiterra, facilitator al cursului pentru femei „Formula Atracţiei”

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top