Stiri

10 ani de Wizz Air: cumperi doua bilete si platesti doar unul

10 ani de Wizz Air: cumperi doua bilete si platesti doar unulAstazi, 19 mai 2014, compania Wizz Air implineste 10 ani d ela primul sau zbor din Katowice, sudul Poloniei catre aeroportul Luton din Londra. Ambitia din care a aparut Wizz Air a fost pentru a face zborul mult mai accesibil in Europa Centrala si de Est, pana in acest an, compania a reusit sa transporte peste 69 de milioane de pasageri in total, iar zborurile acesteia au 96 destinatii, in 35 de tari si peste 300 de rute, doar in anul 2014, Wizz Air a transportat 13,9 milioane de pasageri si asteapta tot mai multi pana la finalul anului dar si in anii ce vor urma.

Citeste si: Wizz Air in discutii pentru zboruri de la Iasi

10 ani de Wizz Air: cumperi doua bilete si platesti doar unul

Pentru a marca primii 10 ani din viata Wizz Air, compania doreste sa isi rasplateasca toti clientii sau, oferindu-le la cumpararea unui bilet de avion un al doilea bilet gratuit. Promotia are loc doar astazi pana la miezul noptii pentru biletele luate de pe situl companiei. Promotia este valabila daca se cumpara doua sau mai multe locuri in acelasi timp, in cadrul aceleiasi rezervari. ATentie pentru ca se ofera pana la maxim 5 locuri gratuite pentru o rezervare/comanda.

“Sunt foarte mândru de acest moment important. Am ajuns aici după 10 ani de muncă susţinută şi datorită echipei noastre de profesionişti. Cei 10 ani înseamnă creştere rapidă, inovaţie permanentă, iar pentru clienţii noştri înseamnă libertatea de a călători şi de a se bucura de noi experienţe şi oportunităţi. Întrând în noua decadă, Wizz Air şi echipa sa vor continua să provoace competitorii şi să ofere tarife mici şi servicii excepţionale. Aş dori să mulţumesc astăzi tuturor clienţilor pentru loialitate şi pentru că fac parte din călătoria incredibilă Wizz Air”, a declarat Jόzsef Váradi, CEO Wizz Air.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top