Evenimente

Lady French in casa noua @ Club Office Lounge cu Daniel Buzdugan si multe surprize, 3 mai

Lady French in casa noua @ Club Office Lounge cu Daniel Buzdugan si multe surprize, 3 maiSalonul Lady French are vesti bune pentru voi, isi lanseaza noi produse si concepte in ceea ce inseamna manichiura si din acest motiv va rasplateste fidelitatea invitandu-va sambata, 3 mai 2014, incepand cu ora 19:00 la Club Office Lounge de la Hotel Ramada Iasi. Daniel Buzdugan va intretine atmosfera oferind premii in cadrul tombolei la care sunteti invitati sa participati.

1240036_600611150022323_2006439385_n

Fii o lady, fii o lady french! Scapa de grija manichiurii obisnuite si alege extensiile de unghii cu gel pentru o perioada indelungata de timp! Manichiura..!? Las-o in grija noastra! La salonul Lady French din Moldova Mall, etajul 3, (Strada Palat nr. 1) ne ocupam profesional de manichiura ta, executam toate tipurile de extensii de unghii, protectii peste unghia naturala, orice model french, Nail Art, 3D sau in acvariu, in plus se ofera garantie lucrarilor noastre timp de 3 saptamani.

Clientele fidele care isi intretin unghiile la noi beneficiaza de reduceri considerabile! Salonul Lady French vine in completara si cu servicii de COAFOR si COSMETICA, mai multe detalii gasesti aici.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top