Stiri

Re Cocoș – Primul restaurant de tip Churrasco & Steak House din Iasi

Re Cocoș - Primul restaurant de tip Churrascherie & Steak House din IasiSituat în centrul orașului, Re Cocoș ascunde o poveste impresionantă. Re Cocoș este o Churrascherie & Steak House, este un loc unde-ți dorești să revii după ce l-ai descoperit.
Povestea începe în secolul al- XIX-lea, când în Brazilia, singura sursă de hrană erau roadele pământului, unde localnicii se îndeletniceau cu agricultura și munceau din zori până-n noapte. Din lipsă de timp și de mâncare, au ”inventat” un mod de preparare a cărnii, au descoperit ceva unic, pentru care noi astăzi le mulțumim. Au lăsat un taur întreg timp de o zi, cât erau la muncă, acoperit cu jar, iar seara era un ospăț, indiferent de vârsta taurului, carnea era fragedă și delicioasă.

Așa a luat naștere CHURRASCO. Cu timpul, conceptul a trecut prin mâini iscusite de bucătari și s-a perfecționat, s-a dezvoltat în numeroase rețete de servire și asocieri cu garnituri, dar și-a păstrat ingredientul cel mai valoros: prospețimea, clasică doar cu sare și piper, ce-ți permite să te bucuri de gustul ei adevărat.

Re Cocoș - Primul restaurant de tip Churrascherie & Steak House din Iasi Re Cocoș - Primul restaurant de tip Churrascherie & Steak House din Iasi

Meniul Churrasco oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de garnituri împreuna cu mai multe tipuri de carne, cum ar fi: pui, porc, vită și ocazional (cu comanda anticipată) miel, iepure și curcan.

Un alt atu al meniul churrasco este reprezentat de prețul fix și accesibil, indiferent de cât doreși să mănânci.
Impresionantă și cu aer regal este maniera în care este servit celebrul churrasco: direct la masă, pe furci, de unde poți alege carnea exact pe gustul tău-mediu sau poate în sânge.

Povestea merge mai departe în fiecare zi la Re Cocoș! Churrasco este servit dupa ora 17:00, când sunteți așteptați la un adevărat ospăț!

ALL YOU CAN EAT.. Cea mai buna carne la jar CHURRASCO doar la: ReCocos
Tehnica primara a omenirii, de cand oamenii au descoperit focul si au fript prima bucata de carne, gratarul este asociat in mod evident cu vara , natura si eliberarea omului modern de restrictiile orasului .Iubit in special de barbati , care isi aroga dreptul de a se juca cu focul , gratarul reprezinta o provocare greu de refuzat.

Ambiant , Stil , Clasa , Eleganta … toate le gasiti La ReCocos Steak House& Ghurrasco situat pe strada Otilia Cazimir nr. 18 zilnic intre 09 si 23:00.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Restaurant Re Cocoș | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top