rent a car iasi iasi
Stiri

Unica churrascherie din Iasi Recocos Steak House & Churrascherie

Unica churrascherie din Iasi Recocos Steak House & ChurrascherieRecocos este prima Churrascherie deschisa in Iasi, adoptandu-se un concept vechi de secole in America Latina, amatorii de show culinar fiind placut impresionati de gustul celor 8 tipuri de carne gatite pe sabii la jar. Conceptul consta in faptul ca platind o suma fixa, clientii pot servi toata seara, in regim All You Can Eat, toate tipurile de carme gatite in seara respective, pe sabii: aripioare, piept de pui, ceafa de porc, pulpa de porc, cotlet, vrabioara , carnaciori etc, acestea fiind precedate de un platou cu garnituri diverse si salate variate. Gustul deosebit al carnii este dat de metoda de gatire bio si anume pe jar, provenit de la foc de lemne.

Prin aducerea in oras a acestui concept brazilian unic de servire a carnii pe jar, echipa Recocos si- a dorit sa vina in sprijinul grupurilor mari care sarbatoresc o aniversare, meniul churrasco fiind foarte avantajos ca pret pentru o petrecere, dar si in sprijinul clientilor care pot gusta dintr- o diversitate de produse, nefiind conditionati sa manance un singur fel de mancare pe parcursul intregii seri.

Unica churrascherie din Iasi Recocos Steak House & Churrascherie

Pe langa meniul Churrasco unic in Iasi, la locatie se pot servi si produse din bucataria internationala. Pranzul ofera mai multe alternative avantajoase, pe langa supele deosebit de gustoase, se vor servi si platouri cu 2-3 tipuri de carne alaturi de garnituri delicioase. In fiecare weekend se organizeaza la locatie petreceri antrenante cu muzica live, invitati surpriza si cocktail-uri delicioase.

Unica churrascherie din Iasi Recocos Steak House & Churrascherie

Recocos Steak House& Churrascheria, situat pe strada Otilia Cazimir nr. 18, fostul Bourbon , este marca prospetimii si a gustului plin de savoare , principalul scop al echipei de profesionisti Recocos este de a satisface preferintele culinare ale clientilor sai, punand la dispozitia acestora atat produse culinare delicioase, cat si petreceri antrenante.

Pentru mai multe detalii si rezervari ne puteti contacta la tel.: 0332.803.754 / 0748.876.910, sau site www.recocos.ro

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

 1. Alina

  January 21, 2015 at 6:58 pm

  Cea mai eronata mâncare ever !! O Rușine !! Ma miram de ce e gol localu !!! Plus prețurile enorme !!! Nu recomand !!!

 2. Zed

  January 22, 2015 at 7:21 pm

  Un restaurant limitat…cu un meniu limitat…si cu un “staff” pe masura…Obraznicia chelnerilor e crasa…iar ambientul e total nepotrivit pentru acest gen de restaurant tip “porcaiala”…sau “vita-iala”. Asteptari mari…oferta total dezamagitoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top