Stiri

Relaxare si miscare in luna aprilie la Unirea SPA

Relaxare si miscare in luna aprilie la Unirea SPALuna aceasta, Unirea SPA îți propune patru tratamente pentru a întâmpina sezonul călduros relaxată și răsfățată.
Pentru o piele arămie și catifelată încearcă Bronzarea cu Henna – pachet de 4 ședințe la doar 180 de lei. Bronzarea cu henna nu e doar un capriciu al frumuseții, ci și un adevărat ritual natural de sănătate. avand proprietăți astringente si efect antibacterian. De asemenea, ea își protejează pielea de efectul ultravioletelor.
Completează sesiunea de răsfăț cu un tratament facial pentru oxigenare și luminozitate sau un tratament facial pentru corectarea ridurilor și tratamentul corporal cu fructe amare.

Cu un dublu efect, de peeling și drenare, acest tratament este o adevărată desfătare care îți va îmbată simțurile cu arome delicate și îți va catifela pielea.

maraton

Iar la finalul lunii, punem sângele în mișcare și ne toniefiem corpul după Sărbători cu un Maraton de Aerobic. Vino alături de instructorii noștri pe esplanada Piața Unirii pe 26 aprilie, între 16.00 si 18.00 și demonstrează cât ești de în formă. BONUS primești o zi de relaxare la SPA.

aprilie

Relaxare placutala Unirea SPA!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top