Stiri

Orange lanseaza 4G cu viteza de pana la 300Mbps in Iasi si alte 5 orase din tara

4G cu viteza de pana la 300Mbps in Iasi si alte 5 orase din taraOrange lanseaza intre 4 si 7 aprilie 2014 in 6 orase din tara, 4G si 4G+ ce duc la o viteza de download de pana la 300 Mbps. Liderul pietei din Romania va lansa pentru 45% din populatia tarii tehnologia 4G si 4G Plus: ”Reţeaua noastră este deja pregătită pentru 4g plus. 4G plus agregă două benzi de frecvenţă pentru a oferi viteze de până la 300 Mbps. Este o viteză teoretică, pe care am atins-o şi noi în laborator şi care va fi disponibilă din 7 aprilie în nordul şi centrul Bucureştiului plus Braşov, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi şi Galaţi. De săptămâna viitoare clienţii pot testa în magazine acest serviciu, care va fi lansat comercial imediat ce pe piaţa din România vor fi disponibile dispozitive compatibile. Suntem a noua ţară din lume care lansează această tehnologie, a doua din Europa de Est şi prima din România”, a declarat Ştefan Slavnicu.

Orange Wi-Fi Zone, internet gratuit prin wireless in Iasi

Unul din orasele in care se va lansa noua retea 4G este si Iasiul, unde cea mai mare parte din consumatori folosesc Orangie GSM, astfel clientii operatorului se vor bucura de internet la viteza 4G, aparatele montate au fost livrate de catre compania chineza Huawei, locul 2 mondial in ceea ce priveste echipamentele de retea.

tabel-viteze

In plus, Orange a reconturat o mare gama de abonamente, astfel impartirea va fi facuta in voce si date, si o alta dedicata doar serviciilor de internet. Toate abonamentele de tip “Pantera” vor avea incluse servicii de 4G cu viteze de descarcare a datelor de la 30 pana la 60 Mbps.

”Avem o altă abordare vom oferi ceea ce poate vedea clientul în mod real pe echipament. Vom include două categorii de 4G – un 4G rapid la 30 Mbps, şi o opţiune care măreşte viteza la 60 Mbps”, a declarat oficialul Orange.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Dan

    March 31, 2014 at 11:45 am

    În sfârsit o să meargă netu mai bine, sper

  2. Pingback: Cele mai ieftine telefoane cu conectivitate 4G | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top